Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 25.07.2018. Dublezi miza cu trei meciuri din Liga Campionilor

Biletul Zilei 25.07.2018. Dublezi miza cu trei meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 25.07.2018. După o zi plină de surprize marţi în turul II preliminar al Ligii Campionilor, astăzi a venit rândul altor meciuri din care sperăm să facem profit.

Biletul Zilei 25.07.2018

Primul duel de pe bilet este cel dintre Ajax Amsterdam şi Sturm Graz. Olandezii sunt favoriţi la câştigarea acestui meci, mai ales că joacă pe teren propriu, dar şi pentru că au ca obiectiv grupele Ligii Campionilor. De partea cealaltă, austriecii speră să facă un meci bun şi să păstreze şansele pentru calificare în retur, însă diferenţa de valoare probabil nu le va oferi această posibilitate. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un meci dominat de Ajax şi recomandăm să pariaţi cu încredere pe victoria olandezilor.

Mii de transmisiuni live şi cote mari găseşti doar pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Al doilea duel de pe bilet este cel dintre Celtic şi Rosenborg. În mod normal, scoţienii sunt favoriţi, însă Rosenborg este o echipă foarte puternică şi probabil vor face tot posibilul să înscrie cel puţin un gol, pentru a duce lupta calificării în retur. Celtic are un lot foarte bun, însă specialiştii din Scoţia sunt de părere că şansele să ajungă în grupele Ligii Campionilor sunt destul de mici. Chiar dacă avem cota bună pentru cei de la Celtic, recomandăm să pariaţi pe minimum două reuşite în meci.

Biletul Zilei 25.07.2018

Ultimul meci de pe bilet este foarte interesant pentru români, deoarece câştigătoarea acestei duble va întâlni CFR Cluj în turul următor, în cazul în care clujenii reuşesc să întoarcă scorul din tur, când Malmo s-a impus cu 1-0 în România. Ludogoreţ întâlneşte Videoton, într-un meci în care bulgarii sunt favoriţi la victorie. Ne aşteptăm să vedem un meci în care Keşeru va fi principalul pericol pentru bulgari, care au ca obiectiv grupele Ligii Campionilor. Cota 1.22 pentru Ludogoreţ.

Biletul Zilei 25.07.2018
Ajax - Sturm Graz 1 @ 1.31
Celtic - Rosenborg Peste 1,5 goluri @ 1.31
Ludogoreţ - MOL Vidi 1 @ 1.22
Curs final: 2.09

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileiajaxceltic 

viewscnt
Articole similare