Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 26.03.2018. Pariem pe tenis din Miami

Biletul Zilei 26.03.2018. Pariem pe tenis din Miami

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 26.03.2018. Turneul american a oferit foarte multe surprize, favoritele fiind eliminate pe rând, aşa că vă recomandăm să pariaţi cu multă atenţie pe aceste dueluri.

Biletul Zilei 26.03.2018

Agnieszka Radwanska, poloneza care a eliminat-o pe Simona Halep în turul precedent, joacă acum împotriva Viktoriei Azarenka, o jucătoare care a revenit şi ea după mult timp, făcând această pauză pentru a da naştere unui copil. Chiar dacă nu a revenit de foarte mult timp în circuit, Azarenka a arătat o poftă deosebită de joc, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de jucătoarea din Belarus şi câştigat fără probleme, la o cotă de 1.45.

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Venus Williams şi Johanna Konta, două jucătoare care anul trecut reuşeau să ajungă în fazele finale la majoritatea turneelor importante din calendar. Acum, jucătoarea din SUA a mai scăzut ritmul, în special şi din cauza vârstei, în timp ce englezoaica are o formă nu foarte bună deoarece a revenit după o accidentare, iar refacerea nu este aşa rapidă cum se aştepta. Cu toate acestea, chiar dacă bookmakerii o văd favorită pe Konta, noi suntem de părere că Williams va reuşi să se impună şi să meargă mai departe, mai ales că joacă în faţa fanilor. 

Biletul Zilei 26.03.2018

Ultimul duel de pe biletul zilei este cel dintre Muguruza şi Stephens, două jucătoare foarte puternice, care oferă mereu jocuri interesante. Jucătoarea iberică a fost cândva numărul 1 WTA, ceea ce demonstrează forţa ei, în timp ce Stephens este o jucătoare care oricând se poate claifica mai departe dacă îi iese jocul. Ne aşteptăm la un meci foarte interesant, în care ambele jucătoare vor da totul pe teren, însă reocmandăm să pariaţi pe Muguruza.

Biletul Zilei 26.03.2018
Radwanska - Azarenka 2 @ 1.45
V. Williams - Konta 1 @ 2.30
Muguruza - Stephens 1 @ 1.46
Curs final: 4.86

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuritenismiamimuguruza 

viewscnt
Articole similare