Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 26.04.2018. Facem profit din Europa League

Biletul Zilei 26.04.2018. Facem profit din Europa League

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 26.04.2018. Arsenal Londra, Atletico Madrid, Marseille şi Salzburg sunt cele patru formaţii care se vor lupta pentru un loc în ultimul act din Europa League, care se va disputa la Lyon.

Biletul Zilei 26.04.2018

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Arsenal şi Atletico. Londonezii vin după o victorie cu West Ham, 4-1 în campionat, care în mare parte le asigură prezenţa în Europa League şi sezonul viitor. Cu toate acestea, obiectivul tunarilor este Liga Campionilor, iar singura posibilitate să ajungă în această competiţie este prin câştigarea acestui trofeu. De partea cealaltă, Atletico Madrid stă foarte bine în La Liga, fiind pe locul doi, după FC Barcelona, iar obiectivul finalului de sezon este unul pentru moral, să termine peste Real Madrid, şi unul pentru faimă, să câştige Europa League, una dintre competiţiile preferate în urmă cu ceva timp. Fiind partida tur, probabil spaniolii vor merge pe cartea apărarii şi vor aştepta greşeala londonezilor, aşa că recomandăm să nu pariaţi pe foarte multe goluri în acest duel.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 26.04.2018

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Marseille şi Salzburg. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în faza grupelor, când au fost foarte zgârcite cu golurile, în cele 180 de minute marcându-se doar o dată. În tur, la Sazlburg, austriecii s-au impus pe teren propriu la limită, scor 1-0, iar în retur, în Franţa, meciul a fost destul de plictisitor nicio echipă nereuşind să marcheze în cele 90 de minute. Acum, miza este cu totul alta, mai exact o posibilă finală europeană, la care fanii nici nu visau la începutul sezonului. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi cu atenţie, iar cel mai indicat este să jucaţi un pronostic care implică faptul că Marseille nu va pierde în tur, mai exact 1X.

Biletul Zilei 26.04.2018
Arsenal - Atletico Sub 2,5 goluri @ 1.75
Marseille - Salzburg 1X @ 1.25
Curs final: 2.18

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileiarsenal 

viewscnt
Articole similare