Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 26.07.2018. Trei meciuri din care facem profit

Biletul Zilei 26.07.2018. Trei meciuri din care facem profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 26.07.2018. Joi avem parte de foarte multe partide, iar una dintre cele mai interesante este cea dintre Rudar şi FCSB, unde aşteptăm un meci bun de la români.

Biletul Zilei 26.07.2018

Deschidem biletul cu partida dintre Viitorul şi Vitesse. Gazdele nu au jucat deloc bine în ultima perioadă, reuşind să treacă cu greu de Racing Luxemburg în turul anterior, iar în Liga 1 au debutat cu o înfrângere pe teren propriu în faţa nou-promovatei Dunărea Călăraşi. Acum, elevii lui Hagi primesc vizita celor de la Vitesse, iar partida se anunţă foarte dificilă, în special pentru că olandezii au ca obiectiv grupele Europa League. Ne aşteptăm ca oaspeţii să obţină cel puţin un egal în acest meci din România.

Mii de transmisiuni live şi sute de cote sunt disponibile zilnic pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Al doilea duel de pe bilet este cel dintre Rudar şi FCSB. Bucureştenii au fost învinşi de Astra în prima rundă şi deja au apărut problemele la echipă, una dintre cele mai importante fiind legată de tactica de joc, unde se pare că Gigi Becali vrea să renunţe la sistemul 4-3-3. Rudar este o echipă modestă, însă nici FCSB nu arată foarte bine, aşa că cel mai indicat pronostic pentru acest duel este pe minimum două goluri înscrise în meci.

Biletul Zilei 26.07.2018

Închidem biletul cu jocul dintre Hajduk Split şi Slavia Sofia. Gazdele sunt cu un moral foarte bun, în special pentru că naţionala Croaţiei a ajuns în finala Cupei Mondiale iar acum echipele de club vor să demonstreze că nu a fost doar o eroare. Dinamo Zagreb a reuşit acest lucru, impunându-se cu 5-0 în faţa celor de la Hapoel Beer Sheva. Acum, e rândul celor de la Hajduk să o facă şi mizăm pe un succes al croaţilor.

Biletul Zilei 26.07.2018
Viitorul - Vitesse X2 @ 1.44
Rudar - FCSB Peste 1,5 goluri @ 1.36
Hajduk Split - Slavia Sofia 1 @ 1.25
Curs final: 2.44

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare