Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 26.08.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul Zilei 26.08.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 26.08.2018. După ce ieri am avut parte de o zi în care nu au fost foarte multe surpize, astăzi avem parte din nou de câteva partide interesante.

Biletul Zilei 26.08.2018

Începem biletul zilei cu partida dintre Inter şi Torino. Ambele formaţii au debutat cu stângul în noul sezon din Serie A, fiind învinse cu acelaşi scor, 0-1. Inter a pierdut în deplasare la Sassuolo, în timp ce Torino a fost bătută pe teren propriu de AS Roma. Acum, ne aşteptăm ca echipa din Milano să forţeze o victorie, mai ales că joacă în faţa fanilor şi este prima întâlnire cu ei în acest sezon. Din acest motiv, pronosticul nostrul este pe victoria celor de la Inter.

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Al doilea duel de pe bilet este cel dintre Dortmund şi Leipzig. În prima rundă din Bundesliga cele două formaţii sunt obligate să înceapă în forţă, fiind probabil cel mai interesant derby al rundei. Ambele echipe visează la podium în acest sezon, deoarece din nou Bayern Munchen pare de neoprit în cursa spre un nou titlu de campioană. Cum sezonul este la început, recomandăm să pariaţi cu atenţie şi să mergeţi pe număr de goluri şi nu pe solişti. Pentru acest meci, minimum două reuşite este cel mai potrivit pariu.

Biletul Zilei 26.08.2018

Girona - Real Madrid este meciul cu care închidem biletul zilei de duminică. Oaspeţii au reuşit în prima etapă să practice un fotbal foarte bun, chiar dacă toată lumea era curioasă cum se vor descurca fără Cristiano Ronaldo. Acum, Real are o deplasare foarte accesibilă, la Girona, aşa că ne aşteptăm să asistăm la un nou succes al galacticilor. Bookmakerii oferă o cotă foarte interesantă, în special pentru că Real e în deplasare, aşa că nu trebuie să lipsească de pe bilet.

Biletul Zilei 26.08.2018
Inter - Torino 1 @ 1.55
Dortmund - Leipzig Peste 1,5 goluri @ 1.25
Girona - Real Madrid 2 @ 1.40
Curs final: 2.71

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare