Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 27.04.2018. Mizăm pe fotbal

Biletul Zilei 27.04.2018. Mizăm pe fotbal

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 27.04.2018. Astăzi avem parte de câteva meciuri foarte interesante, iar în Polonia urmărim lupta pentru câştigarea campionatului, unde Legia are testul astăzi.

Biletul Zilei 27.04.2018

Primul meci de pe biletul zilei de astăzi este din Polonia şi le pune faţă în faţă pe Legia Varşovia şi Korona. Gazdele au un punct în spatele celor de la Lech Poznan şi sunt la egalitate cu Jagiellonia, în timp ce oaspeţii nu au niciun obiectiv pentru acest final de sezon. În tur, meciul direct a fost foarte spectaculos, Korona impunându-se pe teren propriu cu 3-2, la capătul unui meci în care majoritatea ocaziilor s-au transformat în gol. Acum, miza este imensă pentru Legia, care poate trece pe primul loc în clasament până joacă celelalte combatante. Suntem de părere că cel mai indicat pariu este pe victoria gazdelor.

Al doilea meci este din Liga 1 Betano, unde FC Voluntari primeşte vizita celor de la Juventus. Gazdele au o perioadă bună, fiind în formă cu Adrian Mutu pe bancă, după victoria cu 1-0 împotriva Concordiei Chiajna. De partea cealaltă, Juventus are trei înfrângeri la rând şi se pare că îşi face bagajele pentru a doua ligă. Recomandăm să pariaţi la acest duel pe victoria gazdelor, aşa că pe bilet vom avea 1 solist.

Biletul Zilei 27.04.2018

Închidem biletul zilei cu meciul de tenis dintre Simona Halep şi Coco Vandeweghe care poate fi urmărit în secţiunea de meciuri live, unde românca este favorită clară la victorie, mai ales că jucătoarea din SUA nu trece prin cea mai bună formă. Simona are o cotă foarte bună pentru o victorie, 1.30, în special pentru că s-a chinuit puţin cu Rybarikova şi bookmakerii cred că încă nu dă totul pentru a ajunge în formă maximă la Roland Garros, obiectivul din acest an.

Biletul Zilei 27.04.2018
Legia - Korona 1 @ 1.50
FC Voluntari - Juventus 1 @ 1.57
Halep - Vandeweghe 1 @ 1.30
Cur final: 3.06

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare