Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 27.07.2018. Trei meciuri interesante înainte de weekend

Biletul Zilei 27.07.2018. Trei meciuri interesante înainte de weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 27.07.2018. După trei zile nebune, cu meciuri în preliminariile din Europa League şi Liga Campionilor, ne mutăm atenţia spre campionatele care se joacă în acest weekend.

Biletul Zilei 27.07.2018

Începem cu partida din Liga 1 Betano FC Botoşani - FC Hermannstadt. Ambele formaţii au avut început bun de sezon: moldovenii au scos un egal la campioana României, CFR Cluj, scor 1-1, în timp ce Hermannstadt a reuşit să ia trei puncte în debutul în prima ligă, contra celor de la Sepsi. Acum, în mod normal, favorită este FC Botoşani, însă este foarte greu să ne dăm seama după un singur meci cum evoluează echipele, aşa că recomandăm să pariaţi pe goluri. Din acest motiv, recomandăm să jucaţi minimum două goluri înscrise în meci.

Continuăm cu partida dintre Mlada Boleslav şi Sigma Olomouc, din campionatul Cehiei. Ambele echipe au început cu stângul sezonul, fiind învinse în meciurile din prima rundă. Gazdele au pierdut cu Zlin, scor 2-3, în timp ce oaspeţii au fost învinşi fără nicio şansă de Slavia, scor 0-3. Acum, ne aşteptăm să vedem din nou un meci cu multe goluri, aşa că recomandarea noastră este pe minimum două goluri înscrise în meci.

Sute de transmisiuni şi mii de cote găseşti zilnic pe betano.com. Intră şi tu în lumea pariurilor!

Biletul Zilei 27.07.2018

Ultimul duel de pe bilet este din Supercupa Rusiei, unde se bat pentru trofeu Lokomotiv Moscova şi ŢSKA Moscova. Bookmakerii văd un meci foarte echilibrat, aşa că oferă cote egale pentru cele două combatante. Sezonul trecut, Lokomotiv a reuşit să obţină patru puncte din dubla cu ŢSKA, aşa că este favorită şi acum. Cu toate acestea, fiind primul meci oficial din sezon, recomandăm să pariaţi pe minimum două goluri înscrise în meci.

Biletul Zilei 27.07.2018
FC Botoşani - Hermannstadt Peste 1,5 goluri @ 1.44
Mlada Boleslav - Sigma Olomouc Peste 1,5 goluri @ 1.36
Lokomotiv Moscova - ŢSKA Moscova Peste 1,5 goluri @ 1.25
Curs final: 2.44

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zilei,  

viewscnt
Articole similare