Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 27.08.2018. Dublăm banii cu două partide

Biletul Zilei 27.08.2018. Dublăm banii cu două partide

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 27.08.2018. Am analizat pentru tichetul special al zilei cele două partide din Italia şi Anglia, echipe precum AS Roma, Manchester United sau Tottenham şi Atalanta îl formează.

Biletul Zilei 27.08.2018

Jose Mourinho are în faţa sa una din cele mai complete echipe din Premier League, portughezul pare că a pierdut frâiele echipei şi totul se îndreaptă spre o despărţire de Manchester United. „Diavolii” au câştigat în prima etapă în faţa celor de la Leicester cu scorul de 2-1, meciul s-a disputat pe Old Trafford. Pogba a deschis scorul încă din minutul trei, iar Shaw a majorat diferenţa în minutul 83.

Leicester a jucat ceva mai bine decât United, dar a reuşit să marcheze doar un gol şi acela fiind reuşit în minutul 90 +2, atunci când nu mai puteau spera la nimic.

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

În etapa secundă United s-a deplasate la Brighton, gazdele au avut o primă repriză de vis şi au marcat de trei ori, în timp ce United a replicat doar prin golgeterul Lukaku. În repriza secundă, Brighton doar s-a apărat şi a reuşit să anihileze jocul lui United, „diavolii” au marcat când era prea târziu dintr-un penalty (Pogba 90 +5).

Biletul Zilei 27.08.2018

Tottenham a început perfect noul sezon, oaspeţii au reuşit două victorii din tot atâtea partide. Prima victorie a fost obţinută la Newcastle cu 2-1, iar cea de-a doua a fost obţinută acasă cu Fulham (3-1). Zilele trecute, portarul şi căpitanul echipei (Lloris), a fost prins băut la volan şi a doua zi a lipsit nemotivat de la echipă. Momentan apele s-au mai liniştit, dar clubul se gândeşte serios să renunţe la campionul mondial.

Romanii au debutat perfect în noul sezon de Serie A, victorie în deplasarea de la Torino. Capitolinii au dominat total jocul cu Torino, însă au reuşit golul victoriei abia în minutul 89. La Roma au debutat: Pastore şi Kluivert junior (pasă de gol). Atalanta a spulberat-o pe Frosinone în prima etapă, scorul final a fost de 4-0 pentru echipa din Bergamo. Atalanta o să aibă joi returul cu Copenhaga din Europa League, la Bergamo scorul a fost de 0-0. În sezonul trecut, Atalanta s-a impus la Roma cu 2-1.

Biletul Zilei 27.08.2018
Manchester United - Tottenham X2 @ 1.55
AS Roma - Atalanta 1 @ 1.65
Curs final: 2.56

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare