Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 28.03.2018. Tenis de la Miami

Biletul Zilei 28.03.2018. Tenis de la Miami

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 28.03.2018. Turneul de tenis de la Miami a ajuns în faza sferturilor de finală, unde se bat cele mai în formă opt jucătoare şi opt jucători ai momentului.

Biletul Zilei 28.03.2018

Începem biletul zilei de miercuri cu meciul dintre Ostapenko şi Svitolina. Ambele jucătoare au arătat o formă excelentă în Miami, reuşind să câştige fără mari probleme meciurile programate. Singura dintre cele două care a pierdut un set a fost Svitolina, în duelul din turul doi cu Gavrilova. În rest, victorii la 0. Această partidă este confruntarea cu numărul doi dintre cele două jucătoare, care s-au mai întâlnit şi anul trecut la Wimbledon, când letona s-a impus surprinzător, scor 2-0. Acum ne aşteptăm la o partidă mult mai bună făcută de Svitolina, care joacă pe suprafaţa ei preferată şi care are de luat o revanşă după eliminarea de la Grand Slam-ul de anul trecut. Aşadar, recomandarea noastră este pe un succes al jucătoarei din Ucraina.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano. Deschide si tu un cont chiar astazi!

Biletul Zilei 28.03.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei este tot din tenis şi tot de la Miami. Surprinzător sau nu, tot de pe tabloul feminin. Vorbim despre duelul dintre Venus Williams şi Danielle Rose Collins, ambele din Statele Unite ale Americii. Jucătoarea mai puţin cunoscută este pe locul 93 în clasamentul WTA şi pentru a ajunge în această fază a trecut pe rând de Smitkova, Cepelova, Begu, Vandeweghe, Vekic şi Puig, venind din calificări şi ajungând până la două meciuri de finală. De partea cealaltă, sora cea mare Williams le-a învins pe Vykhlyantseva, Bertens şi Konta, iar acum e favorită clară la câştigarea acestei partide. Având în vedere însă forma lui Collins, recomandăm să pariaţi pe un pronostic care are şi o cotă mai mare şi este şi mai sigur: minimum 20 de gameuri.

Biletul Zilei 28.03.2018
Ostapenko - Svitolina 2 @ 1.31
V. Williams - D.R. Collins Peste 19,5 gameuri @ 1.70
Curs final: 2.22

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileitenismiami 

viewscnt
Articole similare