Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 28.04.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul Zilei 28.04.2018. Trei meciuri pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 28.04.2018. Sâmbătă avem meciuri din care putem face profit atât în Anglia, cât şi în celelalte campionate puternice ale Europei, precum Franţa sau Italia.

Biletul Zilei 28.04.2018

Liverpool a zdrobit-o pe AS Roma în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, scor 5-2, iar acum joacă în Premier League cu Stoke, o formaţie care este cu un pas în Championship. Poziţia în Big 4 este aproape asigurată, aşa că acum cormoranii vor doar să se califice în finala Ligii, acesta fiin principalul obiectiv. Toate speranţele se pun în Salah, omul care face spectacol meci de meci, iar cu Stoke ne aşteptăm să facă din nou show, mai ales că vrea să rămână în formă pentru meciul de miercuri. Stoke nu trece prin cea mai bună formă, aşa că nu îi dăm nicio şansă în faţa cormoranilor.

Un alt meci în care este implicată o semifinalistă de Ligă este duelul dintre Real Madrid şi Leganes. Galacticii au câştigat la Bayern în tur şi acum au o şansă imensă să joace iar finala Ligii Campionilor, dar până atunci trebuie să îşi realizeze şi obiectivul inter, care ţine mai mult de mândrie, să termine pe podium, în faţa liliecilor de la Valencia. În această rundă Real joacă acasă cu Leganes, care nu are niciun obectiv pe acest final de sezon. Ne aşteptăm să vedem o victorie a gazdelor, la o cotă foarte bună, 1.33.

Biletul Zilei 28.04.2018

Închidem biletul de azi cu meciul dintre AS Roma şi Chievo, care este foarte important pentru gazde, care se luptă pentru un loc de Liga Campionilor cu Lazio şi Inter. Romanii au cel mai uşor meci din această etapă, cu o echipă în suferinţă, aşa că victoria nu ar trebui să fie o problemă pentru AS Roma.

Biletul Zilei 28.04.2018
Liverpool - Stoke 1 @ 1.27
Real Madrid - Leganes 1 @ 1.33
AS Roma - Chievo 1 @ 1.38
Curs final: 2.33

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileiliverpoolreal madrid 

viewscnt
Articole similare