Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 28.07.2018. Biletul care o sa aducă profit

Biletul Zilei 28.07.2018. Biletul care o sa aducă profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 28.07.2018. Avem parte de câteva meciuri foarte interesante sâmbătă, iar cele mai tari partide pentru jucătorii români sunt cele din Liga 1.

Biletul Zilei 28.07.2018

Primul meci de pe biletul zilei de sâmbătă este cel dintre Dunărea Călăraşi şi CFR Cluj. Gruparea nou-promovată a reuşit o surpriză imensă în prima rundă, impunându-se cu 1-0 în deplasare la Viitorul lui Gheorghe Hagi. Chiar dacă s-a apărat tot meciul, echipa a arătat forţă şi o apărare disciplinată. La CFR Cluj lucrurile sunt foarte dramatice, Edi Iordănescu fiind demis după înfrângerea cu Malmo şi acum există tensiune la echipă între români şi portughezi. Cu toate acestea, suntem de părere că CFR Cluj se va impune. Recomandăm pariul pe victoria oaspeţilor, mai ales că au o cotă excelentă, 1.76.

Celălalt meci al zilei în Liga 1 Betano le pune faţă în faţă pe Poli Iaşi şi Astra. Moldovenii au reuşit să scoată un egal în prima etapă, în deplasare la CS U Craiova, în timp ce Astra a reuşit să bată favorita la titlu din acest sezon, FCSB. Statistica este clar de partea giurgiuvenilor, care în play-off-ul sezonului trecut au reuşit să obţină două victorii cu 3-0 în faţa moldovenilor. Ne aşteptăm acum la un meci mult mai echilibrat, aşa că recomandăm să pariaţi pe un număr mic de goluri în acest duel.

Biletul Zilei 28.07.2018

Închidem biletul cu cel mai dezechilibrat duel al zilei, Spartak Moscova - Orenburg. Campionatul Rusiei debutează în acest weekend, iar una dintre favoritele la titlu joacă un meci uşor acasă. Sezonul trecut, Spartak s-a impus cu 3-1 în deplasare şi 3-2 pe teren propriu în acest duel. Ne aşteptăm şi acum la o victorie.

Biletul Zilei 28.07.2018
Dunărea Călăraşi - CFR Cluj 2 @ 1.76
Poli Iaşi - Astra Sub 2,5 goluri @ 1.60
Spartak Moscova - Orenburg 1 @ 1.34
Curs final: 3.77

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare