Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 28.08.2018. Aproape de grupele Ligii

Biletul Zilei 28.08.2018. Aproape de grupele Ligii

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 28.08.2018. Astăzi vom afla numele primelor trei echipe care vor juca în acest sezon în grupele Ligii Campionilor.

Biletul Zilei 28.08.2018

Primul duel este cel dintre AEK Atena şi MOL Vidi. Partida începe de la 2-1 pentru greci, care s-au impus în deplasare în meciul din Ungaria, iar acum au de partea lor foarte multe rezultate, chiar şi o înfrângere la limită, scor 0-1. Din acest motiv, nu recomandăm să pariaţi pe solişti şi să jucaţi pe goluri, deoarece ne aşteptăm la un meci foarte strâns, cu puţine reuşite. Din acest motiv, mergem pe pronosticul Sub 2,5 goluri.

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Al doilea meci din Liga Campionilor care se află pe biletul zilei este cel dintre Dinamo Zagreb şi Young Boys. Croaţii pleacă cu prima şansă, după ce au reuşit în Elveţia să scoată un egal, 1-1. Bookmakerii nu dau însă cote prea mici pentru gazde, în special pentru că elveţienii joacă foarte bine în deplasare şi au un lot foarte puternic. Cu toate acestea, suntem de părere că Dinamo Zagreb se va califica, aşa că pronosticul nostru pentru acest meci este o dublă în favoarea lor, 1x.

Biletul Zilei 28.08.2018

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre Dinamo Kiev şi Ajax Amsterdam. În tur, în Olanda, gazdele s-au impus cu 3-1 şi în mare parte au rezolvat problema calificării în faza grupelor. Acum, tot ce trebuie să facă este să nu primească două goluri, lucru foarte uşor dacă ne gândim la diferenţa de valoare dintre cele două formaţii. Ne aşteptăm la gruparea din Ucraina să iasă la atac şi probabil Ajax va reuşi să scape pe contre şi să marcheze cel puţin o dată. Aşadar, recomandăm să pariaţi pe goluri de ambele părţi.

Biletul Zilei 28.08.2018
AEK Atena - MOL Vidi Sub 2,5 goluri @ 1.66
Dinamo Zagreb - Young Boys 1X @ 1.40
Dinamo Kiev - Ajax Amsterdam Ambele înscriu @ 1.60
Curs final: 3.71

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare