Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 29.03.2018. Tenis de top de la Miami

Biletul Zilei 29.03.2018. Tenis de top de la Miami

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 29.03.2018. Azarenka şi Stephens sunt primele jucătoare care s-au calificat în semifinale la Miami şi se vor bate pentru un loc în semifinale. Pe tabloul masculin avem parte de două meciuri din sferturi joi seară.

Biletul Zilei 29.03.2018

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Viktoria Azarenka şi Sloane Stephens, din semifinalele turneului de la Miami. Cele două jucătoare au avut evoluţii foarte bune la acest turneu, iar acestea au fost recompensate cu un meci pentru finală. Pentru a ajunge în această fază, Azarenka a trecut de Bellis, Keys, Sevasstova, Radwanska şi Ka. Pliskova. A reuşit să învingă fără mari probleme, pierzând un singur set în toate cele cinci partide. De partea cealaltă, Stephens are victorii la rând cu Tomljanovic, Niculescu, Muguruza şi Kerber. Cel mai greu meci a fost cu românca Niculescu, unde a pierdut un set, însă în cel decisiv compatrioata noastră a abandonat din cauza unei accidentări. Ne aşteptăm să vedem un meci strâns, lung, aşa că pariem pe minimum trei seturi în această partidă.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Biletul Zilei 29.03.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei de joi este cel dintre Alexander Zverev şi Borna Coric, doi dintre jucătorii de top din noul val al tenisului masculin. Cei doi au ajuns la Miami în sferturile de finală, după ce au avut evoluţii foarte bune pe parcursul turneului. Aceasta este întâlnirea directă cu numărul trei dintre cei doi jucători, iar până acum Coric s-a impus de fiecare dată, cu toate că Zverev este jucătorul mai valoros şi care pare mai în formă decât rivalul său. Acum ne aşteptăm ca neamţul să obţină prima sa victorie din confruntările cu Borna Coric, aşa că pronosticul nostru se îndreaptă spre o victorie a lui Zverev, la o cotă foarte bună, 1.64.

Biletul Zilei 29.03.2018
Azarenka - Stephens Peste 2,5 seturi @ 2.40
Zverev - Coric 1 @ 1.64
Curs final: 3.93

 

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileitenismiami 

viewscnt
Articole similare