Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 29.06.2018. Profitul vine din tenis şi din fotbal

Biletul Zilei 29.06.2018. Profitul vine din tenis şi din fotbal

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 29.06.2018. Ieri s-au stabilit optimile de finală de la Cupa Mondială, iar acum luam o pauză de o zi de la meciurile din Rusia.

Biletul Zilei 29.06.2018

Primul meci de pe biletul zilei este din turul preliminar al Ligii Campionilor. În acest an, formatul a adus ceva nou, cu semifinale şi finală pentru a duce o echipă în turul următor. În semifinale, Lincoln Red Imps, din Gibraltar, a trecut cu 2-0 de La Fiorita, din San Marino. În cealaltă semifinală, Drita, din Kosovo, a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Santa Coloma, din Andorra. În timpul regulamentar a fost 0-0, pentru ca în prelungiri gruparea din Kosovo să se impună cu 2-0. Acum, cele două câştigătoare se bat într-un meci direct, iar bookmakerii văd cote foarte apropiate, cu puţin avantaj în favoarea grupării din Gibraltar. Pe site-urile agenţiilor puteţi vedea rezultate fotbal live. Ne aşteptăm la un meci foarte echilibrat, aşa că pronosticul nostru este pe sub 2,5 goluri.

Biletul Zilei 29.06.2018

Al doilea meci de pe bilet este din tenis şi pune faţă în faţă doi francezi la un turneu din Turcia. Primul dintre ei este Mannarino, iar al doilea faimosul Gael Monfils, pe care îl ştie toată lumea tenisului datorită comportamentului său haios de pe teren şi din afara lui. Cei doi jucători s-au mai întâlnit până acum de două ori, de fiecare dată la Wimbledon, iar victoriile au fost împărţite. Şi acum se joacă tot pe iarbă, însă bookmakerii sunt de părere că victoria şi calificarea în finala turneului din Antalya îi va reveni lui Monfils, care trece printr-o formă mult mai bună. Suntem de părere că Monfils se va impune, iar cota este foarte bună pentru acest pronostic.

Biletul Zilei 29.06.2018
Lincoln Red Imps - Drita Sub 2,5 goluri @ 1.60
Mannarino - Monfils 2 @ 1.74
Curs final: 2.78

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare