Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 29.07.2018. Zi cu derby în campionatul României

Biletul Zilei 29.07.2018. Zi cu derby în campionatul României

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 29.07.2018. Duminică avem parte de cel mai interesant meci din campionatul României, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti. 

Biletul Zilei 29.07.2018

Începem biletul zilei de duminică cu marele meci dintre FCSB şi Dinamo, cea mai mare rivalitate din campionatul României. În prima etapă, gazdele au fost învinse de Astra, scor 0-1, în timp ce Dinamo a reuşit să ia toate cele trei puncte în meciul cu FC Voluntari. FCSB vine după victoria din Europa League cu Rudar, aşa că ne aşteptăm să aibă un moral bun, fiind favorită astfel în meciul cu Dinamo. Recomandăm totuşi să pariaţi pe goluri.

Al doilea meci de pe biletul zilei este tot din campionatul României şi le pune faţă în faţă pe Sepsi şi pe CS U Craiova. Oltenii au de recuperat cele două puncte pierdute în prima rundă, când au făcut doar egal pe teren propriu cu Poli Iaşi, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de oaspeţi. Din acest motiv, recomandarea noastră pentru acest duel este pe o dublă în favoarea oltenilor.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 29.07.2018

Închidem biletul cu partida dintre Jablonec şi Sparta Praga, din campionatul Cehiei. La echipa românilor din capitala Praga este o situaţie foarte tensionată, mai ales după ce antrenorul a fost demis în urma înfrângerii din Europa League. Acum, Sparta are un meci foarte greu, aşa că este indicat să evitaţi pariurile pe solişti. Cel mai bine jucaţi pe minimum două goluri în meci. Partida începe la ora 18:00, ora României. Conform prese din Cehia, Stanciu, Chipciu şi Niţă sunt anunţaţi titulari în echipa Sparta.

Biletul Zilei 29.07.2018
FCSB - Dinamo Peste 1,5 goluri @ 1.30
Sepsi - CS U Craiova X2 @ 1.33
Jablonec - Sparta Praga Peste 1,5 goluri @ 1.40
Curs final: 2.42

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare