Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 3 februarie 2020

Biletul Zilei 3 februarie 2020

Ponturi pariuri

Comentarii

Două meciuri am selectat pentru biletul zilei din 3 ianuarie. Este vorba despre partidele Sampdoria - Napoli şi Bochum - Hamburg, care ne oferă o cotă cumulată de 2.19.

Sampdoria şi Napoli închid etapa a 22-a din campionatul Italiei, luni, de la ora 21:45. În sezoanele trecute, duelul ar fi părut unul extrem de dezechilibrat, însă nu este cazul şi în acest sezon. Din vicecampioana ultimelor două stagiuni, Napoli a devenit acum o echipă de pluton. Victoria din ultima etapă, 2-1 cu Juventus, a mai îndulcit puţin lucrurile şi a pus capăt seriei de trei eşecuri consecutive. Rămâne însă poziţia din clasament, a 11-a, care le-a ruinat napoletanilor orice speranţă de calificare în UEFA Champions League. Echipei lui Gennaro Gattuso i-a mai rămas să spere doar la un loc de UEFA Europa League, de care o despart acum cinci puncte.

La rubrica biletul zilei găseşti întotdeauna cele mai profitabile bilete la pariuri sportive.

Sampdoria nu a impresionat nici ea în prima parte a acestui sezon, dar în comparaţie cu ambiţiile echipei, putem spune că se încadrează în grafic. Cu o victorie, două remize şi două înfrângeri în ultimele cinci etape, echipa lui Claudio Ranieri a urcat pe poziţia a 16-a, cu cinci puncte avans faţă de locurile de retrogradare.  Ceea ce mă face să cred că ambele echipe vor marca în meciul de luni este forma slabă a defensivei lui Napoli, dar şi faptul că Sampdoria a înscris aproape în toate meciurile de la instalarea lui Claudio Ranieri. Mai exact, a fost cazul a 11 partide, din totalul de 15.

Cote avantajoase te aşteaptă mereu la rubrica ponturi pariuri, locul perfect pentru pariorii care caută profitul. 

Al doilea meci de pe acest bilet este cel dintre Bochum şi Hamburg, din etapa a 20-a din 2.Bundesliga. Duelul aduce faţă în faţă două echipe cu obiective total diferite în această a doua parte a sezonului. Hamburg luptă pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului german şi este considerată mare favorită. Cu atât mai mult cu cât echipa lui Dieter Hecking poate profita acum de paşii greşiţi făcuţi de principalele contracandidate. În cazul unui succes, Hamburg va urca pe poziţia a doua, la un punct în urma liderului Arminia Bielefeld şi cu două puncte avans faţă de VfB Stuttgart. Misiunea se anunţă una destul de accesibilă în faţa lui Bochum, echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Cu trei eşecuri în ultimele patru runde, trupa lui Thomas Reis a ajuns la un singur punct de retrogradare. Ba poate chiar cădea în zona minată în urma jocului rezultatelor.

  • Sampdoria - Napoli GG @ 1.80
  • Bochum - Hamburg X2 @ 1.22

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare