Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 30.04.2018. Ne antrenăm pentru cupele europene

Biletul Zilei 30.04.2018. Ne antrenăm pentru cupele europene

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 30.04.2018. Marţi, miercuri şi joi vom afla finalistele din Liga Campionilor şi Europa League, iar până atunci ne antrenăm cu meciurile de luni.

Biletul Zilei 30.04.2018

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Tottenham şi Watford. Gazdele simt cu Chelsea se apropie de locul de Liga Campionilor, fiind la doar două puncte distanţă, aşa că au nevoie de victorie pentru a păstra diferenţa de cinci puncte. Watford are şase puncte peste retrogradare şi poate sta destul de liniştită când vine vorba despre finalul de sezon, aşa că ne aşteptăm la motivaţie extremă doar din partea londonezilor. La ultimul meci direct disputat la Londra, Spurs a înscris de patru ori şi nu a primit niciun gol. Ne aşteptăm şi acum să vedem un meci reuşit din partea gazdelor, aşa că mizăm pe un succes la handicap.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu chiar astăzi un cont

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Sepsi şi Dinamo, din play-out-ul Ligii 1 Betano. Gazdele sunt neînvinse până acum în play-out, în timp ce Dinamo are patru victorii la rând. Când s-au întâlnit în sezonul regulat, Dinamo s-a impus atât în tur, cât şi in retur. La Bucureşti a câştigat cu 1-0, iar în deplasare cu 3-0. Având în vedere forma bună prin care trece Sepsi, ne aşteptăm acum să înscrie primul gol împotriva lui Dinamo. Din acest motiv mizăm pe pronosticul ambele înscriu.

Biletul Zilei 30.04.2018

Ultimul meci de pe bilet vine din La Liga, unde Betis primeşte vizita celor de la Malaga. Gruparea din Sevilla se luptă în continuare pentru un loc de Europa League, iar punctele strânse în ultima perioadă o fac să fie aproape sigură de acest lucru. În această rundă primeşte vizita celor de la Malaga, deja retrogradată, aşa că victoria este ceva care probabil se va întâmpla fără probleme.

Biletul Zilei 30.04.2018
Tottenham - Watford H1 (-1,5 goluri) @ 1.45
Sepsi - Dinamo Ambele înscriu @ 1.72
Betis - Malaga 1 @ 1.44
Curs final: 3.59

Afla mai multe despre: biletul zileipariuriponturi pariuritottenhambetisdinamo 

viewscnt
Articole similare