Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 31.03.2018. Facem bani în weekend

Biletul Zilei 31.03.2018. Facem bani în weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 31.03.2018. Pariorii işi freacă mâinile de bucurie pentru că s-au întors campionatele puternice, după un weekend în care am fost nevoiţi să pariem pe meciurile amicale.

Biletul Zilei 31.03.2018

Primul meci de pe bilet le pune faţă în faţă pe Bologna şi AS Roma, iar oaspeţii sunt favoriţi la victorie, mai ales că au o luptă foarte strânsă pentru locurile care asigură prezenţa în grupele Ligii Campionilor. Gazdele sunt la mijlocul clasamentului, fără griji de retrogradare sau vise de cupe europene, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel dominat de la un capăt la altul de oaspeţi. Recomandăm cu încredere să pariaţi pe victoria italienilor. Cota pentru acest pronostic este 1.67.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Fiorentina şi Crotone. Gazdele sunt la jumătatea clasamentului, foarte departe de cupele europene, la nouă puncte de AC Milan, ocupanta ultimului loc care asigură prezenţa în preliminariile Europa League, însă oaspeţii nu sunt deloc în formă. De partea cealaltă, fosta echipă a lui Tătăruşanu are trei victorii la rând, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel foarte interesant, în care gazdele vor dori să facă fanilor un cadou de Paşte, o victorie. Cota merită jucată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

Biletul Zilei 31.03.2018

Închidem biletul zilei cu un duel din Premier League, unde Manchester United primeşte vizita celor de la Swansea. Trupa lui Jose Mourinho este în mare parte sigură de locul doi, însă nu îşi permite să piardă puncte pe teren propriu, mai ales acum când fanii sunt supăraţi din cauza eliminării premature din Liga Campionilor. Mizăm cu încredere pe 1 solist, la o cotă foarte bună, care merită jucată pe un bilet cu cele mai sigure pronosticuri de sâmbătă.

Biletul Zilei 31.03.2018
Bologna - AS Roma 2 @ 1.67
Fiorentina - Crotone 1 @ 1.51
Manchester United - Swansea 1 @ 1.25
Curs final: 3.15

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbalas romamanchester united 

viewscnt
Articole similare