Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 31.05.2018. Amicalele sunt la putere

Biletul Zilei 31.05.2018. Amicalele sunt la putere

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 31.05.2018. În timp ce fanii tenisului se bucură de Roland Garros, cei care preferă fotbalul au o serie de meciuri amicale foarte interesante.

Biletul Zilei 31.05.2018

Echipa naţională a României dispută joi primul din cele două meciuri programate în această perioadă. Înfruntă naţionala statului Chile, pe care a mai înfruntat-o şi în urmă cu un an, la Cluj. Tricolorii s-au impus atunci cu 3-2, după ce au revenit de la 0-2. Vargas şi Valencia au deschis scorul pentru sud-americani, dar Stancu, Stanciu şi Băluţă au întors scorul în favoarea echipei noastre.

Acum, calculele sunt altele, pentru că ambele echipe propun o mulţime de schimbări. Cosmin contra a preferat să testeze sânge proaspăt, pentru viitoarea Ligă a Naţiunilor. I-a adus la lot pe Stoian, Puşcaş, Nedelcearu, Nedelcu, Cicâldău, Bancu, ori Tudor Băluţă. De cealaltă parte, selecţionerul Reinaldo Rueda i-a lăsat acasă pe Alexis Sanchez (Manchester United), Arturo Vidal (Bayern Munchen), Mauricio Isla (Fenerbahce), Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen) şi Claudio Bravo (Manchester City). Pe betano.com puteţi găsi meciuri live din toate campionatele Europei. 

Biletul Zilei 31.05.2018

Al doilea meci de pe biletul de azi este cel dintre Slovacia şi Olanda, alte două echipe care au ratat calificarea la Cupa Mondială. Echipa dinamovistului Nemec a prins locul 2 în grupa din preliminarii, dar nu a mers la baraj, fiind echipa cu cea mai slabă linie de clasament dintre cele nouă. De cealaltă parte, Olanda a terminat pe locul 3 în grupă, la egalitate cu Suedia, echipa care a mers la baraj, dar cu un golaveraj net inferior.

Biletul Zilei 31.05.2018
România - Chile 1X @ 1.60
Slovacia - Olanda Peste 1,5 goluri @ 1.33
Curs final: 2.13

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalromâniachileolanda 

viewscnt
Articole similare