Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 31.07.2018. Trei meciuri din preliminariile Ligii Campionilor

Biletul Zilei 31.07.2018. Trei meciuri din preliminariile Ligii Campionilor

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 31.07.2018. Ziua de marţi oferă trei meciuri foarte interesante din Liga Campionilor, unde toată atenţia este îndreptată spre favoritele care au de întors scorurile din tur. 

Biletul Zilei 31.07.2018

Începem cu partida dintre Hapoel Beer Sheva şi Dinamo Zagreb. Meciul nu are nicio miză, deoarece croaţii s-au impus în tur cu 5-0 pe teren propriu iar acum se deplasează doar pentru a termina cele 90 de minute. Cel mai probabil croaţii nu vor depune foarte mult efort, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde, care trebuie să facă un meci bun pentru a spăla ruşinea în faţa fanilor. Mizăm pe o dublă în favoarea gazdelor.

Al doilea duel de pe biletul de marţi este tot din Liga Campionilor şi le pune faţă în faţă pe Sheriff Tiraspol şi Shkendija. În tur, macedonenii s-au impus la limită, scor 1-0, iar acum ne aşteptăm ca vecinii noştri din Moldova să dea totul pe teren pentru a se califica mai departe. Cu toate acestea, forţa oaspeţilor pare mai mare, aşa că ne aşteptăm să se deplaseze pentru a apăra scorul din tur, fără să iasă foarte mult la atac. Din acest motiv, mizăm pe o partidă cu foarte puţine goluri.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 31.07.2018

Închidem biletul cu partida dintre Trnava şi Legia Varşovia. Campioana din Slovacia a reuşit în tur să se impună surprinzător în Polonia, scor 2-0, iar acum pleacă din postura de favorită în acest meci. De partea cealaltă, Legia Varşovia are un lot mai puternic, însă este foarte greu de întors un scor de acest fel în Liga Campionilor. Cu toate acestea, suntem de părere că polonezii vor juca foarte motivaţi, aşa că mizăm pe o partidă în care vor scoate cel puţin un egal. Nu riscăm cu o calificare, însă merită încercată single ca un pariu curajos.

Biletul Zilei 31.07.2018
Hapoel Beer Sheva - Dinamo Zagreb 1X @ 1.36
Sheriff - Shkendija Sub 2,5 goluri @ 1.60
Trnava - Legia X2 @ 1.30
Curs final: 2.82

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal 

viewscnt
Articole similare