Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 1 octombrie 2023. Solistele vin din Belgia şi Franţa

Biletul Zilei AZI 1 octombrie 2023. Solistele vin din Belgia şi Franţa

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de duminică este alcătuit din două meciuri din Belgia şi Franţa, ambele pariuri fiind în favoarea gazdelor. Royale Union SG – Charleroi, respectiv Nice – Brest sunt evenimentele propuse, iar cota totală a biletului este 2.80.

Biletul Zilei AZI 1 octombrie 2023

Bonus la inregistrare la Superbet până pe 4 octombrie dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Începem cu partida dintre Royale Union SG şi Charleroi, partidă din cadrul etapei a 9-a din Juliper Pro League. Gazdele au câştigat al doilea meci la rând în campionat în deplasarea de la RWD Molenbeek, scor 2-3, şi au urcat până pe locul al doilea în clasament, iar acum au 16 puncte acumulate în 8 etape disputate (V5, E1, Î2). Obiectivul gazdelor rămâne cucerirea titlului, de care a fost atât de aproape în ultimii doi ani, însă inconstanţa pe care au avut-o în momentele cruciale, pe final de sezon, au adus titlul în curtea celor de la Club Brugge, respectiv Antwerp. Charleroi ocupă abia locul 14 înaintea partidei cu Royale Union, reuşind să strângă numai 7 puncte în acest start de sezon. Prima victorie a venit chiar la finalul etapei precedente, pe teren propriu, în faţa celor de la Kortrijk, scor 1-0. Charleroi a pierdut trei partide şi a remizat în alte patru, iar deplasarea de la Saint-Gilloise se anunţă extrem de dificilă, mai ales că a obţinut un singur punct în patru deplasări în noua ediţie de campionat. Astfel, pariem pe victoria gazdelor, ce au o revenire de formă şi terenul propriu de partea lor, iar cota pe care o obţinem este 1.60.    

Biletul Zilei AZI 1 octombrie 2023

Andrei Dumitru vă oferă alte cote interesante din campionatele de top pe site-ul său. Nice – Brest este al doilea meci de pe Biletul Zilei, confruntare din cadrul rundei a 7-a din Ligue 1. Nice are cel mai bun început de sezon din ultimii ani, reuşind să strângă mai multe puncte decât campioana PSG şi vicecampioana Lens. De fapt, şi pentru Brest este aceeaşi situaţie, iar acest duel este derby-ul primelor două clasate din Ligue 1, aşa că se anunţă extrem de interesantă confruntarea de astăzi. Nice a câştigat ultimele trei etape de campionat, inclusiv deplasarea de la Paris, în compania PSG-ului, scor 2-3, iar duelul cu Brest se anunţă la îndemâna echipei pregătite de Francesco Farioli. Brest, de altfel, se mândreşte cu un început furibund, reuşind să strângă numai puţin de 13 puncte în 6 etape şi se clasează pe fotoliul de lider al campionatului. În afara eşecului din deplasarea de la Olympique Marseille, scor 2-0, Brest a prestat un fotbal de calitate superioară, care i-a adus şi punctele din prezent, iar acum este o reală ameninţare pentru granzii din Franţa. Vom paria pe victoria gazdelor, care au încrederea de partea lor, dar şi valoarea superioară. Cota pe care o câştigăm este 1.75, una generoasă.        

Biletul Zilei 1 octombrie 2023

Royale Union SG – Charleroi – 1 @ 1.60
Nice – Brest – 1 @ 1.75    
Curs final: 2.80

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare