Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 1 septembrie 2023. Start de weekend încărcat cu meciuri tari

Biletul Zilei AZI 1 septembrie 2023. Start de weekend încărcat cu meciuri tari

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de vineri, 1 septembrie, vine cu două meciuri extrem de interesante din România şi Franţa, derby-uri ale etapelor din cele două campionate. Rapid Bucureşti – Dinamo Bucureşti este partida etapei în Superliga, iar Nantes şi Marseille se vor confrunta într-unul din meciurile de urmărit ale etapei a 4-a din Ligue 1.

Biletul Zilei AZI 1 septembrie 2023

Bonus la înregistrare la Betano pentru clienţii noi prin site-ul lui Andrei Dumitru. Rapid şi Dinamo s-au întâlnit într-un meci oficial ultima oară în primăvara anului trecut, iar Rapidul s-a impus cu 3-1 în partida din play-out-ul la finalul căruia am asistat la retrogradarea lui Dinamo în liga secundă. De atunci multe detalii s-au schimbat în bine la cele două formaţii, mai ales la Rapid, care are ambiţii mari sub conducerea noului acţionariat, însă fără foarte multe rezultate, în raport cu investiţiile masive de la club. Forma giuleştenilor era îngrijorătoare înainte de succesul în faţa campionei Farul, scor 3-1 pe Giuleşti, urmat de şocul din Bănie, 3-5 cu FC U Craiova 1948, scorul începutului de sezon. Dinamo şi-a asigurat calificarea în grupele Cupei României la începutul săptămânii, după 1-2 la Metaloglobus, iar în campionat este neînvinsă de patru etape, după ce începuse stagiunea cu trei eşecuri în primele trei etape. În linii mari, ambele formaţii au o formă sportivă bună, iar aşteptările pentru acest meci sunt foarte mari. Aşadar, mizăm pe pariul „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, un pronostic pentru care este oferită cota 1.53.

Biletul Zilei AZI 1 septembrie 2023

Vezi alte ponturi fotbal pe site-ul lui Andrei Dumitru. Continuăm cu un duel de tradiţie din Ligue 1, cel dintre Nantes şi Marseille, echipe aflate la poluri opuse în sezonul trecut de Ligue 1. Dacă Nantes s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a sezonului, Marseille a tras tare pentru locurile fruntaşe, însă supremaţia lui Paris Saint-Germain este greu de contracarat. Marseille a fost eliminată din turul al treilea al Ligii Campionilor, total dezamăgitor, iar acum trebuie să ofere rezultate în campionat şi Europa League. Primele trei etape au adus numai un punct pentru Nantes, care a înfruntat două din echipele de cupe europene din Franţa, Lille, cu care a pierdut, scor 2-0, respectiv AS Monaco, cu care a remizat, scor 3-3. Nantes a mai pierdut în partida inaugurală, scor 1-2 pe teren propriu cu Toulouse. Marseille a acumulat şapte puncte după primele trei etape, câştigând cu Reims (2-1) şi Brest (2-0), dar a remizat cu Metz (2-2), o bilă neagră pentru antrenorul Marcelino. Oaspeţii trebuie să câştige, deoarece presiunea este mare pe echipă, mai ales odată cu ratarea grupelor Ligii Campionilor, iar cota pentru un succes al lui Marseille în deplasarea de la Nantes este 1.75, extrem de bună, în raport cu forma gazdelor.         

Biletul Zilei 1 septembrie 2023

Rapid Bucureşti – Dinamo Bucureşti GG sau 3+ @ 1.53
FC Nantes – Olympique Marseille  2 @ 1.75  
Curs final: 2.67

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare