Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 10 iunie 2023. Dubla care-ţi face sâmbăta mai frumoasă

Biletul Zilei AZI 10 iunie 2023. Dubla care-ţi face sâmbăta mai frumoasă

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de sâmbătă, 10 iunie, va fi integral cu meciuri de baschet de cea mai bună calitate. Vom paria pe meciul doi la seriei dintre Panathinaikos şi Olympiacos din cadrul finalei play-off-ului care decide campioana Greciei, dar şi pe primul duel dintre Maccabi Tel Aviv şi Hapoel Tel-Aviv, care contează pentru finala play-off-ului din Israel.

Biletul Zilei AZI 10 iunie 2023

Rotiri gratis la Mozzartbet pe toată durata lunii Iunie prin site-ul lui Andrei Dumitru. Panathinaikos – Olympiakos este unul dintre cele mai tari derby-uri din lume, inclusiv la baschet, iar ambiţiile sunt enorme pentru cei doi coloşi ai Greciei. După ce Olympiakos s-a impus în finala de acum un an, cu 3-0 la scorul general, Panathinaikos caută revanşa în faţa rivalei eterne. Duelurile din sezonul regulat au adus meciuri interesante, însă am asistat numai la victoriile lui Olympiakos!

Panathinaikos, deşi a avut ocazia de a se întâlni în patru competiţii diferite (campionatul Greciei, Euroliga, Cupa Greciei şi Supercupa Greciei), nu a reuşit să câştige nici măcar un meci contra „alb-roşilor”. Inclusiv primul meci din serie a fost câştigat de Olympiakos, care ţinteşte un nou succes clar, tot în minimum de partide, care ar aduce şi mai multă satisfacţie suporterilor. Vom paria pe un nou succes din partea oaspeţilor, care au şansa să se detaşeze în finală şi să ia o opţiune serioasă pentru titlu şi obţinem cota 1.52.

Maccabi, mare favorită înaintea finalei contra lui Hapoel

Biletul Zilei poate fi găsit pe site-ul lui Andrei Dumitru. Maccabi Tel Aviv şi Hapoel Tel-Aviv se vor confrunta în ultimul act al play-off-ului din Israel, care aduce faţă în faţă două din cele mai bune echipe din ţară. Maccabi a avut un sezon foarte bun, a ajuns până în sferturile de finală ale play-off-ului din Euroliga, unde a fost eliminată de Monaco, iar în competiţia internă s-a calificat de pe primul loc în play-off. După ce a ratat titlul în stagiunea precedentă, Maccabi este cotată cu prima şansă la campionat, iar evoluţiile din fazele precedente ale play-off-ului au fost foarte bune, trecând de Hapoel Beer Sheva şi Hapoel Holon în câte trei jocuri.

Hapoel Tel-Aviv a terminat pe trei sezonul regular din campionat, iar în competiţia sa continentală, Eurocup, a fost eliminată din sferturile de finală ale play-off-ului de gruparea spaniolă Joventut. Parcursul din sferturile şi semifinalele play-off-ului pentru campionat a fost identic cu cel al rivalei, victorii pe linie, iar calificarea în finală este firească. Pentru primul duel al seriei, care se va disputa pe terenul lui Maccabi, pariem pe un prim succes al gazdelor, pentru care câştigăm cota 1.34.  

Biletul Zilei 10 iunie 2023
Panathinaikos – Olympiakos – 2 @ 1.52
Maccabi Tel Aviv – Hapoel Tel-Aviv – 1 @ 1.34   
Curs final: 2.03

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare