Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 11 ianuarie 2023. Cote la înălţime în Euroliga

Biletul Zilei AZI 11 ianuarie 2023. Cote la înălţime în Euroliga

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de miercuri vine cu partide din Euroliga, într-o etapă care aduce atât meciuri echilibrate, cât şi unele cu favorite sigure. Astăzi am propus duelurile dintre Valencia şi Efes, respectiv Maccabi Tel Aviv – Partizan.

Valencia – Efes este una dintre partidele echilibrate despre care am spus mai sus, în ciuda poziţiilor opuse din clasament. Spaniolii se află pe 13, iar echipa din Turcia pe şapte, însă numărul de victorii al celor două formaţii este apropiat: Valencia are şapte victorii şi 10 eşecuri, iar Efes nouă victorii şi doar opt înfrângeri, cifre care explică poziţia mai bună din clasamentul Euroligii. Valencia joacă un meci important în această seară, deoarece un succes ar putea să aducă o urcare în clasament, cât şi sporirea şanselor la play-off.

Biletul Zilei AZI 11 ianuarie 2023

Bonus la înregistrare la Betano prin site-ul lui Andrei Dumitru. Efes nu a strălucit în deplasările de până acum, a strâns doar trei victorii în opt meciuri pe teren străin, două din ele foarte importante, cu Zalgiris (60-86) şi cu Milano (51-80), cele două fiind contracandidate la play-off. Chiar dacă turcii de la Efes nu sunt cei mai buni în deplasare, nici Valencia nu a izbutit mare lucru pe teren propriu, a câştigat doar patru partide din cele nouă de acasă, iar diseară porneşte cu a doua şansă. Vom alege un pariu la handicap, ca Valencia să nu piardă la o diferenţă mai mare de şapte puncte, pentru o cotă de 1.55.

Continuăm cu partida dintre Maccabi Tel Aviv şi Partizan, una dintre confruntările ce par a fi dezechilibrate în această etapă. Partizan a câştigat în ultimele patru etape, rezultate care au adus-o pe locul 11, foarte aproape de play-off şi deplasarea din Israel vine într-un moment bun pentru echipă. Maccabi a avut o deplasare dificilă în Spania, la Real Madrid, înfrângerea 98-65 fiind greu de digerat pentru gruparea gazdă de azi, care va ataca victoria. Partizan este una dintre cele mai în formă echipe din Euroligă la ora actuală, însă prestaţiile din deplasare au lăsat de dorit, deoarece au reuşit în partida de la Fenerbahce (72-73) să câştige abia al doilea meci pe teren străin din această ediţie de Euroligă. Maccabi are printre cele mai constante evoluţii pe teren propriu, cifre foarte bune, şapte victorii şi un singur eşec, iar noi vom paria pe victoria lor, care are o cotă generoasă pentru condiţiile date, 1.38.         

Biletul Zilei 11 ianuarie 2023

Valencia – Efes – Valencia +7.5 @ 1.55
Maccabi Tel Aviv – Partizan – Câştigător 1 @ 1.38

Curs final: 2.13

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare