Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 13 iunie 2023. Dublu pariu de la Stuttgart

Biletul Zilei AZI 13 iunie 2023. Dublu pariu de la Stuttgart

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de marţi, 13 iunie, vine cu două propuneri de la turneul pe iarbă de la Stuttgart, una din cadrul probei masculine de simplu şi cealalta din cadrul probei de dublu masculin. Pronosticurile propuse cumulează o cotă de 2.11.

Biletul Zilei AZI 13 iunie 2023

Bonus de bun venit la MozzartBet, casa de pariuri cu cele mai bune cote la tenis. Deschidem biletul cu duelul dintre Corentin Moutet şi Aslan Karatsev, vecini în clasamentul ATP înaintea turneului de la Stuttgart. Francezul, aflat pe locul 61 în ierarhia ATP, a finalizat Grand Slam-ul de la Roland Garros în turul secund, fiind învins de locul 7 ATP, Andrey Rublev, în patru seturi. Moutet, cu evoluţii mult mai bune pe hard, a reuşit cea mai bună performanţă a sa pe zgură din acest an la Bordeaux, unde a fost învins de Jan-Lennard Struff în sferturile de finală (6-3, 6-2). Pentru Moutet urmează o perioadă importantă, fiind inactiv mai multe luni, iar ratarea turneelor aduce şi o cădere evidentă în clasament.

Adversarul francezului, Aslan Karatsev, ocupant al locului 62 în clasamentul ATP, a fost eliminat tot în turul secund la Roland Garros, însă după o serie de partide mult mai mare, care au inclus şi calificarările. Karatsev, semifinalist la Madrid, nu a avut prestaţii dezamăgitoare pe zgură, dacă mai adăugăm şi optimea de la Munchen. Cifrele în duelurile directe sunt de partea lui Moutet, care s-a impus în primele două jocuri contra rusului, ambele în 2019, pe hard, la Rennes şi la Saint Brieuc. Cu un avantaj al jocurilor în picioare mult mai mare faţă de Moutet, Karatsev este favoritul jocului, însă alegem un pariu în favoarea francezului, „Corentin Moutet +3.5”, pronostic care va fi câştigător dacă Moutet nu pierde la o diferenţă mai mare de 3 gameuri. Andrei Dumitru te aşteaptă cu alte cote pe site-ul său. 

Revedere pe teren după numai 9 zile

Continuăm cu o partidă de la proba de dublu masculin, dintre perechile Kevin Krawietz/Tim Puetz, respectiv Sadio Doumbia/Fabien Reboul, care se întâlnesc, din nou, după numai o săptămână şi jumătate. Perechea germană a avut câştig de cauză la Roland Garros, după ce au trecut în două seturi de francezi, scor 6-4, 7-6 (7-4), iar obiectivul pentru turneul de la Stuttgart este calificarea în fazele superioare ale competiţiei. Krawietz şi Puetz au ratat semifinala la Paris, după ce au fost eliminaţi de perechea Dodig / Krajicek în trei seturi (7-6, 5-7, 6-4), în timp ce adversarii lor au avut un timp mai mare de răgaz înaintea turneului de la Stuttgart. Pentru primul duel pe iarbă dintre cele două perechi, vom miza pe un succes al echipei germane, pentru a cărei victorii obţinem cota 1.35.

Biletul Zilei 12 iunie 2023

Corentin Moutet – Aslan Karatsev – Corentin Moutet +3.5 @ 1.57
Kevin Krawietz/Tim Puetz - Sadio Doumbia/Fabien Reboul – 1 @ 1.35
Curs final: 2.11

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare