Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 18 septembrie 2023. Avem două meciuri numai bune de pariat

Biletul Zilei AZI 18 septembrie 2023. Avem două meciuri numai bune de pariat

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de luni este compus din două evenimente, care oferă o cotă totală de 2.26. Din Premier League am ales ultimul meci al etapei a 5-a, Nottingham Forest – Burnley, iar din Serie A propunem un pariu pentru duelul dintre Salernitana şi Torino.

Biletul Zilei AZI 18 septembrie 2023

Bonusuri la înregistrare la Superbet dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Confruntarea dintre Nottingham Forest şi Burnley este extrem de importantă pentru ambele formaţii, mai ales pentru Burnley, deoarece punctele puse în joc pot fi şi primele pentru echipa oaspete. Nottingham Forest are un start excelent de sezon, dacă ne raportăm la adversarele sale şi rezultatele din partidele respective. Deşi a debutat cu un eşec în faţa lui Arsenal, scor 2-1, Nottingham a câştigat partida cu Sheffield United din a doua etapă, scor 2-1. Apoi, a urmat înfrângerea de pe terenul lui Manchester United, scor 3-2, când Forest a prestat un fotbal excelent, iar eşecul îl putem considera nedrept. Ultima etapă de Premier League a adus al doilea succes al „alb-roşilor”, în deplasarea de la Chelsea, scor 0-1. Burnley nu are o revenire uşoară în Premier League, până acum fiind învinsă în toate cele trei meciuri disputate de Manchester City (0-3), Aston Villa (1-3) şi Tottenham (2-5). Chiar dacă echipa antrenată de Vincent Kompany a investit sume importante în campania de transferuri, tranziţia din Championship către Premier League se dovedeşte, din nou, extrem de dificilă. Astfel, Nottingham este cotată, în mod firesc, cu şanse mult mai mari la un succes astăzi, iar pariul pe care îl vom juca este „1X”, ce are cota 1.37.             

Biletul Zilei AZI 18 septembrie 2023

Vezi alte pronosticuri din fotbal pe site-ul lui Andrei Dumitru. Salernitana – Torino este celalaltă confruntare de pe bilet, mai exact una dintre partidele ce vor închide etapa a 4-a din campionatul Italiei. Salernitana nu a reuşit să câştige vreunul din cele trei meciuri jucate în noua ediţie de Serie A, până acum acumulând două puncte, în urma remizelor din primele două etape, cu AS Roma (2-2) şi Udinese (1-1). Jocul din etapa precedentă a produs şi primul eşec al gazdelor, pe terenul lui Lecce, scor 2-0. Torino stă puţin mai bine decât rivala de astăzi, cu patru puncte strânse în trei etape. Torino a remizat în prima etapă cu Cagliari, scor 1-1, apoi a fost înfrântă pe San Siro de AC Milan, scor 4-1. Primul succes al torinezilor din acest sezon de Serie A a venit tot acasă, chiar în etapa anterioară, în jocul cu Genoa, încheiat cu scorul 1-0. Confruntările din stagiunea trecută dintre Salernitana şi Torino au fost echilibrate, ambele terminându-se la egalitate, cu scorul identic 1-1. Salernitana va trage tare pentru a obţine primul succes  al sezonului, însă adversara este foarte grea, Torino fiind recunoscută drept o echipă cu care orice oponent are probleme. Pariul „X2 & Sub 3.5 goluri”, pe care l-am ales pentru acest meci, este în favoarea unui rezultat pozitiv al oaspeţilor, care au un lot şi o formă sportivă mult mai bune decât Salernitana, iar cota pe care o câştigăm este 1.65.

Biletul Zilei 18 septembrie 2023

Nottingham Forest – Burnley – 1X @ 1.37
Salernitana – Torino FC – X2 & Sub 3.5 goluri @ 1.65    
Curs final: 2.26

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare