Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 20 august 2023. Avalanşa de goluri din Ligue 1 continuă

Biletul Zilei AZI 20 august 2023. Avalanşa de goluri din Ligue 1 continuă

Pariuri sportive

Comentarii

Terminăm săptămâna pe plus cu un bilet excelent pe goluri! Duminică, 20 august, etapa a doua din Ligue 1 propune un număr de meciuri extrem de interesante, printre care şi Lens – Rennes, respectiv AS Monaco – Strasbourg, pentru care am ales două pronosticuri, ce cumulează o cotă totală de 2.40.

Biletul Zilei AZI 20 august 2023

Bonus fără depunere la Betano pentru pasionaţii de jocuri de cazinou. Lens – Rennes este unul dintre meciurile demne de urmărit în cadrul etapei curente din Ligue 1. Vom avea pe teren două echipe ce urmează să reprezinte Franţa la nivelul cupelor europene, iar spectacolul trebuie să fie nelipsit. Dacă Lens se mândreşte cu un admirabil loc secund la finalul stagiunii anterioare, nici Rennes nu a stat rău. Oaspeţii au ocupat locul 4, iar cifrele din stagiunea 2022/2023 sunt impresionante (V21, E5, Î12). Lens s-a impus în ambele partide din ediţia precedentă de Ligue 1, scor 2-1 în tur şi 0-1 la retur. Gazdele vin după eşecul dezamăgitor de la Brest, pe care au condus-o cu 0-2, însă nu a fost suficient nici pentru un punct, Brest reuşind o revenire de senzaţie. În schimb, Rennes nu a lăsat şanse nou-promovatei Metz, de care a trecut cu 5-1. Mizăm pe un meci cu goluri, pentru că vom avea pe teren două formaţii care nu se feresc de atac, iar pariul „Peste 2.5 goluri”, cu o cotă de 1.72 este excelent.  

Biletul Zilei AZI 20 august 2023

Andrei Dumitru ţi-a pregătit o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Continuăm cu duelul dintre AS Monaco şi Strasbourg, un alt duel de top din Ligue 1. Ambele echipe au triumfat în etapa inaugurală, obţinând puncte importante, mai ales oaspeţii, care au câştigat contra lui Lyon, scor 2-1. Monaco a avut o misiune mult mai grea la Clermont, deoarece a fost condusă cu 1-0 încă din minutul 7', însă scorul la pauză a fost 1-2 pentru gazdele de astăzi. Clermont a revenit pe tabelă în minutul 53', dar AS Monaco a reuşit să închidă meciul prin golurile marcate de Ben Yedder, în minutul 70', respectiv Akliouche în al doilea minut de prelungire al reprizei secunde. AS Monaco nu trebuie să mai repete greşelile din sezonul trecut, atunci când a ratat calificarea în cupele europene, iar fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate.

Strasbourg are un moral excelent, trecând de o echipă cu pretenţii, aşa cum este Lyon, iar deplasarea din Principat poate aduce un nou rezultat bun pentru gruparea din Estul Franţei. Confruntările directe din sezonul precedent dintre AS Monaco şi Strasbourg au generat goluri multe şi spectacol, iar gazdele din această seară au obţinut toate cele 6 puncte puse în joc (1-2 în tur şi 4-3 la retur). În mod firesc, Monaco este cotată cu şanse mari la victorie, însă Strasbourg nu trebuie subestimată. Astfel, propunerea de pariu este „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, un pronostic pentru care primim cota 1.40, una bună în combinaţie cu alte pariuri. 

Biletul Zilei 20 august 2023

Lens – Rennes – Peste 2.5 goluri @ 1.72
AS Monaco – Strasbourg – GG sau 3+ @ 1.40
Curs final: 2.40

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare