Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 20 mai 2023. Lupta pentru puncte nu se opreşte în EPL

Biletul Zilei AZI 20 mai 2023. Lupta pentru puncte nu se opreşte în EPL

Biletul zilei

Comentarii

Weekendul aduce o serie de evenimente de top din cele mai importante campionate ale Europei, iar oferta propusă de etapa a 37-a din Premier League este extrem de interesantă. Biletul Zilei este compus din partidele Liverpool – Aston Villa, respectiv Bournemouth – Manchester United.

Biletul Zilei AZI 20 mai 2023

Biletul Zilei disponibil pe site-ul lui Andrei Dumitru. Liverpool şi Aston Villa vor disputa un meci capital pentru îndeplinrea obiectivelor avute pe final de sezon. Cormonarii trag tare pentru o clasare în top 4 şi stau la mâna rezultatelor echipelor adverse, Newcastle şi Manchester United, care au un meci în minus disputat, însă pentru a putea să urce în clasament trebuie să îşi câştige partidele rămase. Aceeaşi situaţie este şi în tabăra celor de la Villa, care se află pe 8, la egalitate de puncte cu Tottenham (57), iar clasarea pe una din poziţiile de Europa League sau Conference League reprezintă principalul obiectiv pentru echipa antrenată de Unai Emery. După seria de 10 partide fără eşec, Villa a întrerupt seria de invicibilitate în deplasarea de la Manchester United (1-0) şi a mai pierdut acasă la Wolves (1-0). Etapa precedentă a adus un succes crucial în pentru formaţia oaspete, care s-a impus contra lui Tottenham, 2-1.

Bonus fără depunere la Betano pe toată durata lunii Mai. Liverpool a câştigat al şaptelea meci consecutiv în Premier League în deplasarea de la Leicester, scor 0-3, iar echipa pregătită de Jurgen Klopp s-a apropiat şi mai mult de zona poziţiilor de Liga Campionilor, ajungând la numai un punct distanţă. Aston Villa nu a mai câştigat contra lui Liverpool din 2020, de la acel celebru 7-2, iar de atunci gazdele s-au impus în ultimele cinci jocuri directe în faţa „leilor”, iar câştigarea punctelor puse în joc va fi prioritară pentru Liverpool. Pariem pe victoria gazdelor, care sunt favorite şi vor juca la victorie, iar cota obţinută pentru acest eveniment este 1.47, destul de bună, mai ales că forma echipei gazdă este extrem de bună.  

Liverpool şi Villa vor juca la victorie

Bournemouth – Manchester United este celălalt meci propus pentru Biletul Zilei de sâmbătă, o confruntare care trebuie câştigată neapărat de oaspeţi, deoarece un rezultat de egalitate sau un eşec ar pune în pericol poziţia lui Manchester United în clasament. Bournemouth a scăpat de grijile retrogradării, iar ultimele două etape de campionat au adus înfrângeri cu Chelsea (1-3), respectiv cu Crystal Palace (2-0), rezultate care sugerează faptul că echipa antrenată de Gary O'Neil a redus turaţia motoarelor în acest final de sezon şi se pregăteşte atent pentru următorul. United încă nu şi-a atins obiectivul, iar „dracii roşii” sunt la mâna lor în acest moment, aşa că trebuie să se impună la Bournemouth, cel mai uşor meci rămas din această stagiune. Jucăm pe victoria oaspeţilor, care au o cotă de 1.50 pentru un succes pe Vitality Stadium, primul după cinci ani.

 

Biletul Zilei 20 mai 2023
Liverpool – Aston Villa – 1 @ 1.47
Bournemouth – Manchester United – 2 @ 1.50       
Curs final: 2.20

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare