Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 24 septembrie 2023. Dubla de vis din Anglia

Biletul Zilei AZI 24 septembrie 2023. Dubla de vis din Anglia

Pariuri sportive

Comentarii

Continuăm seria câştigătoare cu încă două partide de top din Premier League. Biletul Zilei de duminică este compus din două meciuri, Liverpool – West Ham, respectiv Brighton – Bournemouth, pentru care avem o cotă totală de 1.96.

Biletul Zilei AZI 24 septembrie 2023

Bonus la pariuri sportive la Betano pentru clienţii noi în luna Septembrie. Liverpool şi West Ham au avut o săptămână aglomerată, pe parcursul căreia au jucat în cupele europene, ambele reuşind să se impună. Mai exact, Liverpool a trecut de LASK Linz cu 1-3 în Europa League, iar West Ham, în aceeaşi competiţie, a trecut de Backa Topola, tot cu 3-1. Liverpool a acumulat 13 puncte după primele cinci etape, iar moralul excelent al cormoranilor anunţă o perioadă prolifică, precum şi o încredere pentru tot sezonul ce urmează. West Ham s-a luptat pentru evitarea retrogradării până spre finalul stagiunii precedente, iar startul stagiunii curente este unul mult mai de succes pentru „ciocănari”, care au câştigat trei din primele cinci meciuri de campionat, singurul eşec venind chiar la finalul etapei precedente, acasă, în faţa campioanei Manchester City, scor 1-3. Liverpool a câştigat ultimele trei meciuri de campionat cu West Ham, iar casele de pariuri oferă cota 1.40 pentru un nou succes al gazdelor, o victorie pe care vom conta şi noi.

Biletul Zilei AZI 24 septembrie 2023

Vezi ce alte ponturi din fotbal sunt disponibile pe pagina lui Andrei Dumitru. Continuăm cu partida dintre Brighton şi Bournemouth, un duel ce se anunţă mult mai dezechilibrat, având în vedere diferenţa de valoare între cele două echipe. Brighton a crescut enorm în ultimul an de zile, iar debutul în cupele europene nu a fost uşor pentru „pescăruşi”, care au fost învinşi de cei de la AEK Atena, acasă, scor 2-3. În schimb, Brighton a început foarte bine în Premier League, cu patru victorii şi un eşec, cel contra lui West Ham, în etapa a treia, scor 1-3. Bournemouth se numără printre echipele ce nu au câştigat încă un meci în sezonul actual de Premier League, după trei egaluri, cu West Ham (1-1), Chelsea (0-0) şi Brentford (2-2), plus alte două eşecuri, cu Liverpool (3-1) şi Tottenham (0-2). Pentru acest meci alegem, din nou, o  victorie pentru gazde, care au un moral mult mai bun, dar şi o formă ce le oferă statutul de favoriţi la al cincilea succes în numai şase etape.   

Biletul Zilei 24 septembrie 2023

Liverpool – West Ham 1 @ 1.40
Brighton – Bournemouth 1 @ 1.40  
Curs final: 1.96

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare