Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 28 august 2023. Cotele pe care le câştigi din Italia şi Spania

Biletul Zilei AZI 28 august 2023. Cotele pe care le câştigi din Italia şi Spania

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de luni este compus din două evenimente, unul din Serie A, meciul dintre Cagliari şi Inter Milano, respectiv unul din La Liga, confruntarea echipelor din Madrid, Rayo şi Atletico. Biletul oferă o cotă totală de 2.27, pariurile alese fiind interesante de jucat.

Biletul Zilei AZI 28 august 2023

Rotiri gratis la MozzartBet pentru toţi cei care îşi deschid un cont nou prin site-ul lui Andrei Dumitru. Începem cu partida dintre Cagliari şi Inter Milano, din cadrul etapei secunde din Serie A. Cagliari a revenit pe prima scenă a fotbalului italian după numai un an petrecut în Serie B, iar debutul nu a fost unul deloc uşor, deoarece gruparea gazdă a avut o deplasare la Torino. Totuşi, Cagliari a terminat la egalitate meciul cu Torino, scor 0-0, iar acum are un alt test important, o va primi pe Inter. Inter a debutat cu dreptul în noua stagiune de Serie A, învingând-o pe Monza, acasă, scor 2-0. Gruparea din Milano trebuie să nu mai repete paşii greşiţi din ediţia precedentă de campionat, atunci când a cedat puncte împotriva unor echipe mult mai slab cotate, lupta la titlu fiind dezechilibrată. Pentru a se putea lupta pentru Scudetto, Inter trebuie să câştige puncte, iar partida cu Cagliari este una la finalul căreia poate ieşi victorioasă fără probleme. Pariem pe victoria lui  Inter, pentru care adăugăm cota 1.47 pe bilet.

Biletul Zilei AZI 28 august 2023

Andrei Dumitru este un tipster profesionist care oferă pronosticuri pe site-ul său. Continuăm cu duelul dintre Rayo Vallecano şi Atletico Madrid, un meci de la finalul etapei a 3-a din La Liga. Rayo are un start de sezon excelent, cu două victorii în primele două runde. Ambele partide deplasări, Rayo a câştigat cu scorul identic 0-2 pe terenurile Almeriei şi Granadei, iar acum are un test important pe teren propriu. Atletico nu se va deplasa destul de departe, dar va avea un meci extrem de greu cu Rayo, o echipă redutabilă acasă. După ce a trecut cu 3-1 de Granada, Atletico a remizat, 0-0, în deplasarea de la Betis Sevilla, iar acum are şansa să se revanşeze în faţa fanilor cu un succes. Rayo a marcat de 28 de ori în meciurile de acasă de pe teren propriu, inclusiv cel disputat contra lui Atletico în sezonul trecut, reuşind să câştige 9 meciuri din 19, remizând în 5 şi pierzând alte 5. Atletico, chiar dacă s-a impus în ultimele patru deplasări de La Liga de la Rayo, nu va avea o viaţă deloc uşoară, iar pariul pe care îl alegem este „Rayo Vallecano peste 0.5 goluri”, pentru care bookmakerii oferă cota 1.55, una rezonabilă, dacă ne raportăm la cifrele gazdelor.    

Biletul Zilei 28 august 2023

Cagliari – Inter Milano – 2 @ 1.47
Rayo Vallecano – Atletico Madrid – Rayo Vallecano înscrie @ 1.55    
Curs final: 2.27

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare