Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 3 iunie 2023. Triplează-ţi banii cu două pariuri bombă

Biletul Zilei AZI 3 iunie 2023. Triplează-ţi banii cu două pariuri bombă

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de sâmbătă, 3 iunie, vine cu două propuneri din Germania şi România. RB Leipzig şi Eintracht Frankfurt se vor întâlni în ultimul act al Cupei Germaniei, iar FC Argeş are şansa să spele ruşinea din turul barajului contra lui Dinamo.

Biletul Zilei AZI 3 iunie 2023

Bonus la inregistrare la Superbet daca accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. RB Leipzig – Eintracht Frankfurt este derby-ul pe care finala Cupei Germaniei ni-l oferă, între două din cele mai bune echipe ale ţării atât la nivel intern, cât şi continental, reprezentând Germania în stagiunea actuală de Liga Campionilor. RB Leipzig are şansa să îşi apere trofeul cucerit în sezonul precedent, şi, în acelaşi timp, poate reprezenta al doilea succes major din istoria echipei. Leipzig şi-a asigurat, din nou, prezenţa în grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor, finalizând sezonul de Bundesliga pe locul 3, iar traseul din Cupa Germaniei nu a fost deloc uşor, trecând în fazele precedente de echipe importante, precum Hamburg (4-0), Hoffenheim (3-1), Borussia Dortmund (2-0) şi Freiburg (1-5). Este cert că gruparea pregătită de Marco Rose s-a concentrat pe clasarea în top 4 în campionat, iar ca obiectiv secundar Cupa Germaniei a fost prioritară, deoarece lupta pentru campionat s-a dat până la final între Dortmund şi Bayern.

Pe site-ul lui Andrei Dumitru poţi găsi o mulţime de alte pronosticuri. Frankfurt are o ultimă şansă se a se califica în cupele europene în sezonul următor, locul 7 obţinut în Bundesliga fiind insuficient. Frankfurt, la un moment dat aflată pe loc de Champions League, a avut o perioadă între lunile februarie şi final de aprilie în care a obţinut numai patru victorii în 16 jocuri în toate competiţiile. Eintracht nu se poate lăuda cu adversare mai puternice faţă de cele ale rivalei sale în fazele precedente ale Cupei Germaniei, trecând de formaţii precum Stuttgart (2-3, în semifinale), Union Berlin (2-0) sau Darmstadt (4-2). Leipzig are forma de partea sa, are şase victorii în ultimele şase jocuri oficiale, iar Frankfurt, care a suferit mult de-a lungul acestui an, pare ca şi înfrântă de maşina de fotbal a lui Leipzig. Cu victorii împărţite în acest sezon de Bundesliga, în care au fost marcate cel puţin trei goluri, mizăm pe un meci încărcat cu spectacol şi multe goluri. De aceea, vom paria „Peste 2.5 goluri”, pariu care oferă cota 1.65.

FC Argeş, fără identitate. Dinamo, cu un pas în Superliga

Continuăm cu returul dublei dintre FC Argeş şi Dinamo Bucureşti, care contează pentru promovarea sau rămânerea în prima ligă. Dinamo a cules laurii victoriei după meciul tur, în care pur şi simplu a zdrobit-o pe FC Argeş, lipsită de inspiraţie şi spirit de echipă. Este cert că gruparea gazdă va încerca să atenueze diferenţa de cinci goluri, cel puţin de dragul fanilor, deoarece echipa pare total dezbinată, detaliu ce a putut fi observat atât de-a lungul partidei, cât şi la declaraţiile de după. Dinamo poate juca cu lejeritate pentru conservarea rezultatului din tur, şi, de ce nu, îi poate administra o nouă înfrângere formaţiei argeşene. Casele de pariuri o dau favorită pe echipa gazdă, însă mizăm pe pariul „Pauză sau final X”, care are cota 1.75, una destul de mare pentru un meci care se poate termina oricând egal la pauză sau la final, moralul „alb-violeţilor” fiind la pământ, iar „câinii” au varianta unei remize.  

Biletul Zilei 3 iunie 2023

RB Leipzig – Eintracht Frankfurt – Peste 2.5 goluri @ 1.65
FC Argeş – Dinamo Bucureşti – Pauză sau final X @ 1.75  
Curs final: 2.88


 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare