Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 3 septembrie 2023. Fotbal din Premier League

Biletul Zilei AZI 3 septembrie 2023. Fotbal din Premier League

Pariuri sportive

Comentarii

Duminică avem zi plină! Premier League este urmărit, ca de obicei, cu sufletul la gură, iar Biletul Zilei conţine două propuneri de pariuri pentru meciurile Arsenal – Manchester United, respectiv Liverpool – Aston Villa.

Biletul Zilei AZI 3 septembrie 2023

Pasionaţii jocurilor de cazinou online primesc rotiri gratuite la Betano dacă îşi deschid un cont nou prin siteul lui Andrei Dumitru. Am avut parte de un echilibru în numărul de puncte obţinute de Arsenal şi Manchester United după disputarea celor două meciuri, ambele echipe câştigând jocurile de pe teren propriu. Arsenal, în schimb, s-a luptat pentru titlu până în ultimele etape, iar sezonul curent pare unul ideal pentru „tunari”, care şi-au completat lotul, aşa încât să se poată lupta de la egal la egal cu Manchester City şi Liverpool. Arsenal a cedat primele puncte din acest sezon contra rivalei din Londra, Fulham, după 2-2 pe Emirates, unde se va deplasa şi Manchester United. United are două victorii, cu Wolves, în etapa inaugurală, scor 1-0, şi în jocul de acum o săptămână, acasă, cu Nottingham Forest, scor 3-2. Primul eşec al echipei oaspete a venit rapid pentru echipa lui Erik ten Hag, fiind învinsă de Tottenham la Londra, scor 2-0, acum două etape.

Arsenal are de partea sa terenul propriu, dar şi certitudinea că United a cedat deja primele puncte împotriva lui Tottenham, o echipă cu pretenţii. Mikel Arteta şi stafful său ştiu că un nou rezultat de egalitate nu va fi benefic pentru moralul echipei, de aceea victoria este atât de importantă. Cele mai recente dueluri directe dintre Arsenal şi United au înregistrat un număr mare de goluri, mai exact o medie de patru goluri. Astfel, vom paria „Peste 2.5 goluri”, un pronostic care are cota 1.55, una ce poate să mai scadă înainte de ora start a partidei, deoarece ambele echipe au efectivele complete, iar atacul lui Arsenal a arătat foarte bine în partidele recente.   

Biletul Zilei AZI 3 septembrie 2023

Vezi ce bonusuri fără depunere la Superbet poţi găsi în această lună. Liverpool porneşte în al 300-lea meci cu Jürgen Klopp pe banca echipei în Premier League, iar principalul obiectiv al „cormoranilor” este să evite emoţiile din ultimele etape. Deplasarea de la Newcastle a fost o adevărată nebunie, deoarece gruparea condusă de Eddie Howe părea să se îndrepte spre un succes sigur, după ce Liverpool rămăsese în 10 oameni la 1-0 pentru „coţofene”. Însă Darwin Nunez, introdus pe parcursul actului secund, a fost omul potrivit la locul potrivit, marcând golurile victoriei. Aston Villa se va deplasa la Liverpool după calificarea evidentă în grupele Conference League, după ce s-a impus în dubla cu scoţienii de la Hibernian cu scorul 8-0 la general.

Villa a debutat în Premier League cu un eşec de proporţii, scor 5-1 la Newcastle, însă s-a redresat rapid şi a câştigat următoarele patru meciuri, din care două în campionat: acasă, cu Everton, scor 4-0, şi în deplasarea de la Burnley, scor 1-3. Liverpool va avea de tras cu echipa lui Unai Emery, care i-a pus beţe în roate lui Liverpool chiar pe teren propriu, meciul terminându-se la egalitate, 1-1. Liverpool nu îl va avea pe Virgil van Dijk, suspendat după cartonaşul roşu de la Newcastle, în timp ce lista absenţelor de la Villa este mult mai mare. Pariem pe victoria gazdelor, care ar trebui să se folosească din plin de statul de favorită, precum şi de terenul propriu, iar cota pe care o primim este 1.70.           

Biletul Zilei 3 septembrie 2023
Arsenal – Manchester United – Peste 2.5 goluri @ 1.55
Liverpool – Aston Villa – 1 @ 1.70    
Curs final: 2.63

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare