Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 30 august 2023. Cupa Ligii Angliei ne produce profit

Biletul Zilei AZI 30 august 2023. Cupa Ligii Angliei ne produce profit

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de miercuri, 30 august, este compus din două meciuri din cadrul Cupei Ligii Angliei. Everton se va deplasa la Doncaster pentru un loc în şaisprezecimi, în timp ce Nottingham Forest şi Burnley, ambele echipe de Premier League, se vor lupta pentru un loc în turul următor.

Biletul Zilei AZI 30 august 2023

Rotiri gratuite fără depunere la Betano pentru pasionaţii de jocuri de cazinou. Doncaster se va duela cu Everton pentru un loc în şaisprezecimile Cupei Ligii Angliei, iar duelul este foarte important pentru oaspeţi, care au nevoie de un succes, startul de sezon în Premier League nefiind cel dorit. Doncaster, aflată în League Two, mai exact al patrulea eşalon valoric din Anglia, nu a câştigat decât un punct în primele cinci runde din noul sezon, singura victorie venind, în mod surprinzător, în deplasarea de la Hull City, în turul anterior, scor 1-2. Everton nu se poate lăuda cu performanţe mai bune, însă nivelul la care joacă „caramelele” este cu totul altul. Gruparea din Liverpool a pierdut toate cele trei etape jucate, fără să înscrie vreun gol, ceea ce dă mult de gândit. Abordarea oaspeţilor în acest meci trebuie să fie numai şi numai la victorie, o primă descătuşare într-un start greoi de an competiţional, iar cota pe care bookmakerii o oferă pentru victoria celor de la Everton este 1.39, neaşteptat de mare, dar în conformitate cu performanţele echipei antrenate de Sean Dyche. 

Continuăm cu o altă partidă din EFL Cup, cea dintre Nottingham Forest şi Burnley, o confruntare ce se anunţă mult mai echilibrate decât celelalte din această fază a competiţiei. Nottingham Forest are un început de stagiune aglomerat, iar partidele cu Arsenal şi Manchester United nu au generat vreun punct pentru Forest, dar care a jucat un fotbal de calitate împotriva echipelor de top 6. Totuşi, gazdele au câştigate trei puncte până acum, cele din singurul joc de pe teren propriu de până acum, cu Sheffield United, încheiat cu scorul 2-1. Burnley, asemenea adversarei de astăzi, a avut un program dificil, jucând în primele două etape cu Manchester City şi Aston Villa, ambele jocuri pe teren propriu, dar fără succes, deoarece ambele jocuri au fost pierdute de echipa antrenată de Vincent Kompany.

Biletul Zilei AZI 30 august 2023

Biletul zilei azi este disponibil pe site-ul lui Andrei Dumitru. Având în vedere că ultimele meciuri directe între cele două echipe au avut loc în 2016, de atunci schimbându-se foarte multe detalii în ambele tabere, statisticile din respectivele partide nu pot ajuta pentru un eventual pronostic. Nottingham este favorită, va avea de partea sa publicul, terenul propriu, dar şi faptul că a reuşit să marcheze în toate partidele jucate până în prezent, chiar dacă a avut de înfruntat echipe mult mai bine cotate. Burnley, în schimb, a lăsat o impresie neplăcută în jocul cu Aston Villa din weekend, încheiat 1-3. Pariem „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, un pariu care are cota 1.50, destul de bună, mai ales că este un meci de EFL Cup, o competiţie în care golurile se marchează destul de des.      

Biletul Zilei 30 august 2023

Doncaster – Everton 2 @ 1.39
Nottingham Forest – Burnley GG sau 3+ @ 1.50
Curs final: 2.08

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare