Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 4 iunie 2023. Aflăm campioana Belgiei la finalul zilei

Biletul Zilei AZI 4 iunie 2023. Aflăm campioana Belgiei la finalul zilei

Pariuri sportive

Comentarii

Campionatele mari ale Europei şi-au aflat echipele campioane, însă în unele divizii suspansul a rămas până la final. Belgia îşi va alege campioana dintre primele trei clasate, după unul din cele mai neaşteptate sezoane, cu o mulţime de răsturnări de situaţie, iar un pariu vine de la derby-ul Genk – Antwerp. Danemarca a încoronat-o pe FC Copenhaga campioană la finalul etapei precedente, iar duelul FC Copenhaga – Randers este fără miză pentru cele două echipă, dar am ales un pronostic interesant şi pentru acest meci.

Biletul Zilei AZI 4 iunie 2023

Bonus fara depunere la Betano la cazinou online dacă accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. Genk – Antwerp deschide biletul nostru, cea mai aşteptată partidă în Belgia, precum şi în vestul Europei, deoarece toate campionatele mari au aflat campioanele. Genk a condus mai tot sezonul regular campionatul din Belgia, declinul venind înainte de play-off, formaţia care a câştigat ultimul titlu în 2020 nereuşind să lege victoriile. Abia în luna ianuarie a mai reuşit Genk să lege două meciuri câştigate succesiv în campionat, explicaţia pentru căderea din campionat, care a permis lui Antwerp şi celor de la Royale Union SG să treacă peste formaţia gazdă. „Alb-albaştrii” au câştigat numai două meciuri în play-off, ambele cu Club Brugge, din duelurile importante, precum cele cu Antwerp şi Royale Union terminând învinsă. Antwerp, faţă de rivala sa, a reuşit să absoarbă presiunea şi a intrat în play-off cu şase victorii în ultimele şapte meciuri de campionat, iar asaltul asupra echipelor de play-off a fost de-a dreptul impresionant.

Biletul zilei este disponibil pe site-ul lui Andrei Dumitru. Antwerp a învins toate rivalele sale din play-off în primele trei etape, însă returul cu Brugge a adus un eşec, scor 2-0, care a tăiat avântul echipei pregătite de Mark van Bommel. Antwerp a remizat în cel mai recent meci de Juliper Pro League, jucat cu Royale Union, 1-1, iar acum este obligată să câştige cu Genk pentru a se încorona campioană. Gazdele nu vor ce da uşor, au o revanşă de luat pentru înfrângerile din Cupa Belgiei şi campionat, însă nici Antwerp nu poate fi subestimată. Mergem pe pariul „Ambele echipe marchează”, după ce partida tur din play-off s-a încheiat 2-1 pentru Antwerp, care a reuşit să revină în meci după golul marcat de Genk în minutul 20.

Vizită de serviciu a lui Randers la Copenhaga

FC Copenhaga a câştigat cel de-al 15-lea titlu de campioană în Danemarca după victoria deplasarea de la Viborg (1-2), realizare facilitată de înfrângerea rivalei Nordsjaelland de la Brondby (5-1). FC Copenhaga nu a avut cel mai strălucit sezon, s-a încurcat de mai multe ori în play-off, inclusiv pe terenul lui Randers, care s-a impus cu 1-0 în partida tur, dar rezultatele inconstante ale lui Nordsjaelland, singura echipă care a putut sta aproape de Copenhaga, au dat titlul în capitala Danemarcei. Randers, adversara campioanei din ultima rundă de play-off, se va mulţumi doar cu locul 6 la finalul acestui sezon. Gruparea oaspete a strâns numai 40 de puncte, iar ultimele cinci etape au adus numai înfrângeri, care au scos-o pe Randers din lupta pentru locurile de cupe europene. Pariem „Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri”, pronostic care are cota 1.36, iar şansele ca cele două echipe să marcheze sau să fie cel puţin trei goluri în meci sunt foarte mari. Randers va juca la victorie, pentru că un nou eşec, în faţa unei echipe fară miză, ar aduce furia fanilor. În plus, FC Copenhaga, chiar dacă îşi va apăra şansele corect, a primit gol în patru din ultimele cinci jocuri de campionat, aşa că scăpările apărării sunt dese.

 

Biletul Zilei 4 iunie 2023
Genk – Royal Antwerp – Ambele echipe marchează @ 1.50                
FC Copenhaga – Randers – Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.36
Curs final: 2.04


 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare