Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 5 septembrie 2023. Cotele zilei din tenis

Biletul Zilei AZI 5 septembrie 2023. Cotele zilei din tenis

Pariuri sportive

Comentarii

Evenimentele din lumea tenisului sunt în toi pe parcursul săptămânii curente, cu US Open în calitate de turneu principal. Biletul Zilei de marţi este compus din două meciuri de la Challengerul pe hard de la Cassis, Franţa. Alexandre Muller – Joao Sousa, respectiv Lucas Poullain – Benjamin Bonzi sunt partidele alese, pentru care am realizat o cotă totală de 4.10.

Biletul Zilei AZI 5 septembrie 2023

Vezi câte rotiri gratuite la Superbet sunt disponibile în luna Septembrie pentru clienţii noi. Deschidem biletul cu confruntarea dintre Alexandre Muller şi Joao Sousa, sportivi care se află sau s-au aflat în prima parte a clasamentului ATP în ultimii ani. Muller, aflat pe locul 84 în ierarhia ATP, va juca la Cassis, după ce drumul său la US Open s-a terminat rapid, fiind învins de Novak Djokovic în primul tur de la New York, scor 0-3 la seturi. Ultimul meci oficial câştigat de francez datează de la începutul lunii iulie, atunci când a trecut de conaţionalul Arthur Rinderknech la Wimbledon. De atunci, Muller a fost învins în fiecare meci oficial disputat, iar căderea sa în clasament poate deveni şi mai mare, asta doar dacă are o performanţă slabă şi la Cassis.

Joao Sousa, clasat pe locul 259 ATP, a revenit pe terenul de tenis la finalul lunii iulie după aproape două luni de inactivitate, iar prestaţiile sale de la turneele de tip Challenger de la Porto şi Praga au fost foarte bune, acesta ajungând în finala din Portugalia şi în semifinale în Cehia. Ultimul turneu la care portughezul a luat parte a fost la Mallorca, însă a fost eliminat în optimi de Harold Mayot. Pariem pe victoria lui Sousa, care are evoluţii mult mai constante decât ale francezului Muller, iar cota pe care o obţinem este excelentă, 2.65.      

Biletul Zilei AZI 5 septembrie 2023

Andrei Dumitru ne oferă o mulţime de pronosticuri pe site-ul său. Celălalt meci ales pentru bilet vine tot de la Cassis, o confruntare ce se anunţă mult mai dezechilibrată decât prima. Duel 100% francez, între Lucas Poullain, locul 318 ATP, şi Benjamin Bonzi, aflat pe locul 108 ATP. Poullain nu a mai cochetat cu turneele ATP de foarte mult timp, căderea sa în clasament fiind evidentă, iar şansele sale de calificare în turul următor de la Cassis sunt minime, deoarece va înfrunta pe unul dintre favoriţii competiţiei, conaţionalul său, Benjamin Bonzi. Duelul de la Cassis va fi şi primul meci direct între Poullain şi Bonzi, care se anunţă sub controlul locului 108 ATP. Bonzi a fost eliminat în turul al treilea de la US Open, cea mai bună performanţă în cadrul sezonului american. Bonzi nu ar trebui să aibă emoţii în partida cu Poullain, aşa că pariem pe victoria în două seturi a lui Benjamin Bonzi, pentru care obţinem cota 1.55.

Biletul Zilei 5 septembrie 2023

Alexandre Muller – Joao Sousa  2 @ 2.65
Lucas Poullain – Benjamin Bonzi Scor corect 0-2 @ 1.55
Curs final: 4.10

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare