Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 6 februarie 2023. Mizăm pe goluri în Serie A şi Ligue 2

Biletul Zilei AZI 6 februarie 2023. Mizăm pe goluri în Serie A şi Ligue 2

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de luni, 6 februarie, vine cu două evenimente din Italia şi Franţa. Hellas Verona – Lazio este meciul din Serie A, o partidă în care vom avea ce urmări, deoarece ambele echipe au avut rezultate bune în ultimele etape, iar Amiens – Metz este duelul din Ligue 2, o confruntare între două echipe aflate la jumătatea clasamentului.

Lazio va avea o deplasare grea la Hellas Verona, în ciuda poziţiilor din clasament. Gazdele ocupă primul loc retrogradabil, cu doar 18 puncte strânse în cele 20 de partide jucate în Serie A (V3, E4, Î13), iar salvarea de la retrogradare este principalul obiectiv pentru jumătatea de sezon rămasă. Important de menţionat este că opt din cele 13 puncte au fost câştigate în ultimele cinci etape, de aceea Lazio va avea o deplasare destul de grea, împotriva unei grupări care a prins „gustul” punctelor şi vrea să iasă din zona periculoasă cât mai rapid.

Biletul Zilei AZI 6 februarie 2023

Bonus la înregistrare la Maxbet disponibil pe site-ul lui Andrei Dumitru. În cealaltă tabără, Lazio se află pe podium, pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu AC Milan şi Atalanta (38) şi la numai un punct de AS Roma, aşa că victoria pare a fi singurul rezultat care poate mulţumi echipa lui Maurizio Sarri. Hellas Verona a pierdut partida de la Roma, scor 2-0, iar din meciul de azi speră să câştige cel puţin un punct. Ultimele meciuri directe dintre cele două au produs multe goluri, şi de această dată ne aşteptăm la un meci cu multe reuşite. Pariul Peste 1.5 goluri este cel care ne atrage într-un astfel de meci, în care se poate întâmpla orice, iar cota de 1.39 este mai mult decât ofertantă.

Amiens şi Metz oferă al doilea meci de pe Biletul Zilei, o confruntare din cadrul etapei a 22-a din Ligue 2, între două echipe vecine în clasament şi cu speranţe pentru a doua parte a anului. Cum primul loc pare asigurat de liderul Le Havre, poziţia a doua, pe care se află Sochaux (39 de puncte), pare a fi atacată de mai multe echipe, printre care şi Amiens şi Metz. Un potenţial succes astăzi ar fi excelent pentru oricare dintre cele două echipe, deoarece distanţa de şase puncte faţă de locul secund se poate micşora.

Meciul tur a fost câştigat de Metz, scor 3-0, iar Amiens are nevoie de o revanşă şi pentru a urca în clasament. Un succes le-ar putea a duce pe cele două formaţii până pe locul patru, bineînţeleş, în funcţie şi de golaveraj. Alegem pronosticul Peste 1.5 goluri, deoarece se vor întâlni două dintre echipele care au medii foarte bune de goluri pe meci jucat: Amiens (26:22) şi Metz (33:24), aşa că pronosticul nostru nu ar trebui să fie pus la îndoială.   
 

Biletul Zilei 6 februarie 2023
Hellas Verona – Lazio – Peste 1.5 goluri @ 1.39
Amiens – Metz – Peste 1.5 goluri @ 1.40

Curs final: 1.94

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare