Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 7 octombrie 2023. Serie A îţi propune meciurile de pariat

Biletul Zilei AZI 7 octombrie 2023. Serie A îţi propune meciurile de pariat

Pariuri sportive

Comentarii

Etapa a 8-a din Serie A are o serie de dueluri interesante, iar cele de sâmbătă, în care vor fi implicate ambele echipe din oraşul Milano, alcătuiesc Biletul Zilei. Inter o va primi pe Bologna pe San Siro, în timp ce AC Milan se va deplasa la nou-promovata Genoa.

Biletul Zilei AZI 7 octombrie 2023

Bonus la înregistrare la Betano pentru clienţii noi dacă accesaţi site-ul lui Andrei Dumitru. Inter şi Bologna au fost victorioase la finalul etapei precedente, iar confruntarea de astăzi va fi un test adevărat pentru ambele echipe, mai ales pentru oaspeţi, ce îşi doresc să continue seria de şase etape fără eşec în campionat. Inter Milano a triumfat şi în jocul de la mijlocul săptămânii în Champions League, scor 1-0 cu Benfica Lisabona, iar acum a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în optimile de finală. Nerazzurri rămân pe primul loc în Serie A, victoria din deplasarea de la Salernitana, scor 0-4, de acum o săptămână, fiind a şasea pentru Inter în campionat, care se află la egalitate de puncte cu rivala din oraş, AC Milan.

De aceea partida de astăzi este extrem de importantă pentru gazde, un succes ar asigura fotoliul de lider pentru etapa viitoare, iar Bologna s-a demonstrat a fi o „stâncă” în acest debut de sezon, gruparea pregătită de Thiago Motta având un singur eşec, cel din meciul inaugural al stagiunii, scor 0-2 cu AC Milan. Interul nu a avut probleme în ultimele trei partide de Serie A jucate cu Bologna pe San Siro, câştigându-le pe toate, iar miza noastră va fi pe o nouă victorie din partea grupării gazdă, care are nevoie de continuitate. 

Biletul Zilei AZI 7 octombrie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Genoa – AC Milan este cealaltă partidă de pe bilet, un eveniment la fel de crucial pentru configuraţia podiumului în Italia, deoarece AC Milan este implicată în luptă directă cu rivala eternă pentru poziţia de lider. Marele dezavantaj al oaspeţilor de astăzi este golaverajul, mult mai slab decât al lui Inter, însă acest detaliu se poate îmbunătăţi după jocul cu Genoa. Deşi are numai două victorii în primele şapte etape, Genoa a arătat excelent în ultimele două etape de campionat, reuşind să obţină patru puncte după partidele cu AS Roma (4-1) şi Udinese (2-2). AC Milan rămâne învinsă doar de Inter în acest sezon (5-1), iar rezultatele de până acum anunţă un sezon mult mai bun pentru „diavolii milanezi”, care au avut multe probleme în stagiunea anterioară de Serie A.

Lucrurile sunt mult mai incerte în Champions League pentru Stefano Pioli şi elevii săi, care au acumulat numai două puncte după primele două partide, cu Newcastle şi Borussia Dortmund, ambele încheiate remize albe. Genoa a marcat în fiecare meci disputat pe teren propriu în acest sezon, iar gruparea la care sunt legitimaţi şi românii Radu Drăguşin şi George Puşcaş rămâne o echipă de care este greu să treci. AC Milan nu a arătat prea mult în ofensivă în jocul cu Borussia Dortmund din Champions League, iar acum este obligată să joace mult mai bine. Astfel, vom paria „Ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri”, pronostic pentru casele de pariuri oferă cota 1.62, destul de bună, mai ales că şi AC Milan a marcat în fiecare meci de Serie A până în prezent.         

Biletul Zilei 7 octombrie 2023
Inter Milano – Bologna 1 @ 1.40
Genoa – AC Milan GG sau 3+ @ 1.62   
Curs final: 2.26

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare