Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 19 noiembrie 2021. Dublăm banii pentru weekend

Biletul Zilei din 19 noiembrie 2021. Dublăm banii pentru weekend

Pariuri sportive

Comentarii

După o pauză în care am avut parte de meciurile naţionalelor în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, ne întoarcem la duelurile din competiţiile interne. Vineri sunt programate o serie de dueluri de top, din care am făcut un bilet atractiv.

Primul meci este cel dintre Benfica şi Ferreira, din Cupa Portugaliei. De la ora 22:45, Benfica încearcă să meargă mai departe în faza optimilor de finală, iar pentru acest lucru are nevoie de o victorie pe teren propriu împotriva unei echipe care n-a mai simţit gustul victoriei din 17 octombrie. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe se vede şi din rezultatele directe, în ultimele cinci meciuri de fiecare data impunându-se Benfica, iar golaverajul este unul incredibil: 16-1! Mizăm pe un success uşor al gazdelor, cota pentru acest pariu fiind 1.30.

Biletul Zilei din 19 noiembrie 2021. Dublăm banii pentru weekend

Celălalt meci de pe bilet le pune faţă în faţă pe Levante şi Athletic Bilbao, ocupantele locurilor 19, respective 6. Va recomand intotdeauna sa aveti un buget limitat la pariuri sportive, care să nu depăşească 10% din încasările voastre lunare.

Biletul Zilei din 19 noiembrie 2021. Dublăm banii pentru weekend

Cele mai bune case de pariuri online din România pot fi accesate pe site-ul meu.

Levante este singura formaţie din La Liga care n-a câştigat niciun meci în primele 13 meciuri, în timp ce Bilbao are una dintre cele mai bune apărări din campiont, cu doar opt goluri primite. Cel mai probabil vom avea parte de un meci strâns, în care oaspeţii vor domina, aşa că mizăm pe maximum două reuşite, la cota 1.65.

Biletul Zilei 19.11.2021

  • Benfica – Ferreira 1 @ 1.30
  • Levante – Athletic Bilbao Sub 2,5 goluri @ 1.61
  • Cus final: 2.09

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare