Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 21 noiembrie 2021. Două meciuri profitabile

Biletul Zilei din 21 noiembrie 2021. Două meciuri profitabile

Pariuri sportive

Comentarii

Săptămâna se încheie cu dueluri de top, aşa că am pregătit un bilet interesant, din care sperăm să facem profit. Am ales două partide, una dintre Premier League şi Serie A.

Deschidem biletul cu jocul dintre Manchester City şi Everton, în Premier League. Echipa antrenată de Pep Guardiola trece printr-o formă bună, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de gazde.

Biletul Zilei din 21 noiembrie 2021. Două meciuri profitabile

Îţi plac bonusurile la casino online? Atunci urmăreşte cu mare atenţie articolele noastre şi profită de cele mai bune oferte ale săptămânii.

De partea cealaltă, Everton nu joacă rău, dar nu are cel mai bun start de sezon, iar în deplasare rezultatele bune au întârziat să apară. Manchester City are şase puncte în spatele celor de la Chelsea, aşa că victoria este obligatorie pentru gazde. Mai mult, Everton nu trece prin cea mai bună formă, având trei înfrângeri şi două egaluri în ultimele cinci partide. Din acest motiv, mergem cu încredere pe 1 solist la cota 1.21.

Biletul Zilei din 21 noiembrie 2021. Două meciuri profitabile

Profită de cote de la cele mai tari case de pariuri sportive din România, cote pe care le găseşti doar în articolele pregătite de specialiştii noştri pentru toţi cei care sunt în căutarea profitului.

Ne mutăm în campionatul României, unde avem parte de duelul dintre FCSB şi FC Botoşani, unde aşteptăm să vedem cum arată echipa după şocul plecării lui Edi Iordănescu. Formaţia bucureşteană are nevoie de puncte pe teren propriu pentru a se apropia de CFR Cluj. Considerăm să FCSB va obţine toate cele trei puncte, aşa că pariem cu încredere pe 1 solist, la cota 1.65.

Biletul Zilei 21 noiembrie 2021

  • Manchester City – Everton 1 @ 1.21
  • FCSB – FC Botoşani 1 @ 1.65
  • Curs final: 2.00

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare