Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 24 noiembrie 2021. Cota 2.31 din Liga Campionilor

Biletul Zilei din 24 noiembrie 2021. Cota 2.31 din Liga Campionilor

Pariuri sportive

Comentarii

Ziua de miercuri oferă meciuri mult mai dezechilibrate decât marţi, aşa că ne aşteptăm să vedem profit la finalul rundei cu numărul cinci din Liga Campionilor.

Deschidem biletul cu meciul dintre Besiktas şi Ajax, unde avem parte de o favorită clară în gruparea olandeză. Bookmakerii nu le dau prea multe şanse turcilor, chiar dacă joacă pe teren propriu, oferind o cotă mai mult decât atractivă pentru echipa din Amsterdam. Suntem de părere că rezultatul nu are cum să fie altul decât 2 solist, aşa că pariem cu încredere pe Ajax la cota 1.36.

Lista agenţiilor licenţiate cu pariuri legale o puteţi găsi în articolele noastre pentru a juca de fiecare dată în siguranţă.

 Biletul Zilei din 24 noiembrie 2021. Cota 2.31 din Liga Campionilor

Continuăm cu jocul dintre Inter Milano şi Şahtior Doneţk, unde cel mai probabil milanezii vor face tot posibilul să obţină toate cele trei puncte şi să îşi asigure calificarea în faza următoare a competiţiei. Cota pentru acest pronostic este 1.33.

 Biletul Zilei din 24 noiembrie 2021. Cota 2.31 din Liga Campionilor

Iubitorii casinourilor şi pasionaţii de sloturi online găsesc cele mai bune sfaturi şi un top al celor mai bune jocuri pentru încasări uriaşe doar în materialele noastre speciale.

Închidem cu meciul dintre Sheriff Tiraspol şi Real Madrid, cel mai dezechilibrat duel al serii în Liga Campionilor. Galacticii au de luat o revanşă după rezultatul din tur, când moldovenii au reuşit surpriza şi au plecat cu toate cele trei puncte de pe Santiago Bernabeu. Acum, suntem convinşi că Real Madrid va obţine toate cele trei puncte, iar cota pentru acest pronostic este 1.29.

Împreună, toate meciurile de pe bilet oferă o cotă totală de 2.31.

Biletul Zilei din 24 noiembrie 2021

  • Besiktas – Ajax 2 @ 1.36
  • Inter – Şahtior 1 @ 1.33
  • Sheriff – Real Madrid 2 @ 1.29
  • Curs final: 2.31

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare