Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 25 noiembrie 2021. Dueluri decisive în Europa League

Biletul Zilei din 25 noiembrie 2021. Dueluri decisive în Europa League

Pariuri sportive

Comentarii

După două zile pline de fotbal în Liga Campionilor, unde am avut parte de multe meciuri care au rezolvat problema calificării în primăvara europeană, acum ne mutăm în Europa League unde avem echipe care nu au voie să piardă pentru a merge mai departe în competiţie.

Deschidem biletul cu jocul dintre Steaua Roşie şi Ludogoreţ, decisiv pentru gazde. Sârbii sunt pe locul doi în clasament, cu şapte puncte, iar un succes ar asigura în mare parte calificarea în faza următoare a competiţiei. Se află la două puncte de Midtjylland, iar în cazul în care Braga nu pierde sârbii sunt în faza următoare. Cota pentru victoria gazdelor este tentantă, 1.37.

Cote profitabile şi bonusuri pariuri pe săturate găsiţi în fiecare zi în articolele din categoriile noastre pregătite special pentru cei care vor să dea lovituri memorabile la pariuri.

Biletul Zilei din 25 noiembrie 2021. Dueluri decisive în Europa League

Continuăm cu meciul dintre Eintrach Frankfurt şi Royal Antwerp, unde avem cota 1.40 pentru un succes al gazdelor. Gazdele au 10 puncte, urmate de Olypiakos cu şase şi Fenerbahce cu cinci. Cel mai probabil nemţii vor câştiga împotriva ultimei clasate, aşa că pariul pe 1 solist este cea mai bună alegere.

Cele mai profitabile jocuri de pe site-uri cu bonusuri casino vă aşteaptă, ca de fiecare dată, în materialele pregătite special de oameni cu ani de experienţă în domeniul jocurilor de noroc.

Biletul Zilei din 25 noiembrie 2021. Dueluri decisive în Europa League

Închidem cu partida dintre PSV Eindhoven şi Sturm Graz, unde olandezii trebuie să obţină o nouă victorie împotriva austriecilor dacă vor să spere la calificare până în ultima clipă. În tur, PSV s-a impus în deplasare, scor 4-1, iar acum ne aşteptăm ca aest lucru să se repete. Cota pentru 1 solist este 1.25.

Biletul Zilei

  • Steaua Roşie – Ludogoreţ 1 @ 1.37
  • Leverkusen - Celtic @ 1.40
  • PSV – Sturm Graz 1 @ 1.25
  • Curs final: 2.39

Afla mai multe despre: fcsbcfr 

viewscnt
Articole similare