Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 26 noiembrie 2021. Pregătiri pentru weekend!

Biletul Zilei din 26 noiembrie 2021. Pregătiri pentru weekend!

Biletul zilei

Comentarii

Am avut parte de o săptămână plină de fotbal, cu partide în Liga Campionilor, Europa League şi Conference League, iar acum ne întoarcem la competiţiile interne pentru un weekend incendiar.

Ziua de vineri deschide rundele în cele mai importante campionate, iar unul dintre ele este Franţa, unde Lens joacă împotriva celor de la Angers. Ambele formaţii au început foarte bine sezonul, fiind pe locurile patru, respectiv şase.

Biletul Zilei din 26 noiembrie 2021. Pregătiri pentru weekend!

Un bonus pariuri excelent vă aşteaptă în fiecare articol de pe site-ul nostru, totul la recomandarea specialiştilor care au ani de experienţă în spate.

Gazdele au două victorii în ultimele cinci meciuri, în timp ce oaspeţii au reuşit o victorie şi trei egaluri în acelaşi interval. Diferenţa de puncte dintre cele două formaţii este de trei puncte. Cele două s-au remarcat prin linii de atac eficiente, aşa că ne aşteptăm să vedem multe goluri şi în această seară. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru această partidă este 1.33.

Biletul Zilei din 26 noiembrie 2021. Pregătiri pentru weekend!

Continuăm cu partida dintre dinamo şi U Craiova 1948, un duel la subsolul clasamentului, între locurile 15 şi 14. Dinamo are probleme mari, doar opt puncte obţinute în 16 meciuri, în timp ce U Craiova 1948 stă un pic mai bine, 14 puncte. Acum, ne aşteptăm să vedem un duel foarte deschis, pentru că pe masă este o posibilă retrogradare. Din acest motiv, mizăm pe goluri de ambele părţi, la cota 1.95.

Biletul Zilei 26 noiembrie 2021

  • Dinamo Bucureşti – U Craiova 1948 GG @ 1.95
  • Lens – Angers Peste 1,5 goluri @ 1.33
  • Curs final: 2.59

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare