Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul zilei din 28 septembrie 2021. Surprize şi goluri în Ligă

Biletul zilei din 28 septembrie 2021. Surprize şi goluri în Ligă

Ponturi pariuri

Comentarii

Marţi, 28 septembrie, debutează a doua rundă din grupele Ligii Campionilor, iar pe teren vor intra echipe precum Real Madrid, PSG, Manchester City sau AC Milan. Am pregătit un bilet cu trei meciuri de top, care ne aşteptăm să aducă un profit bun.

Deschidem biletul cu jocul dintre AC Milan şi Atletico Madrid, unde ne aşteptăm să vedem echilibru de la un capăt la altul. AC Milan joacă foarte bine în acest debut de sezon, vine după un egal la Juventus şi două victorii în Serie A, iar acum primeşte pe teren propriu vizita celei mai incomode echipe din grupă. Italienii au debutat în actualul sezon de Ligă cu o înfrângere, 2-3 la Liverpool, iar acum vor să obţină primul punct în faţa fanilor.

De partea cealaltă, Atletico a făcut 0-0 acasă cu FC Porto în primul meci, iar în campionat a fost învinsă surprinzător de Alaves, scor 0-1. Simeone ştie că meciul este decisiv pentru economia grupei, aşa că va intra pe teren foarte atent. Din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un duel strâns, fără prea multe goluri, aşa că pariem pe maximum două reuşite în meci.

Biletul zilei din 28 septembrie 2021. Surprize şi goluri în Ligă

Pe site-ul meu gasesti intotdeauna gratuit cele mai tari pronosticuri la pariuri sportive, fiecare dintre ele fiind analizate temeinic.

Echipele probabile:

  • AC Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Rebic; Giroud
  • Atletico Madrid: Oblak; Gimenez, Felipe, Hermoso; Trippier, Llorente, Koke, De Paul, Carrasco; Suarez, Felix

Continuăm cu duelul serii, cel dintre PSG şi Manchester City, două dintre favoritele la câştigarea trofeului în acest sezon. PSG are destul de multe probleme la echipă, după fiecare meci existând un scandal. A fost prima oară conflictul dintre Messi şi Pocchettino, apoi a urmat reacţia lui Mbappe la faptul că Neymar nu îi pasează.

Chiar şi aşa, PSG are un parcurs perfect în Ligue 1, dar în Ligă a debutat cu un egal surprinzător la cea mai slabă echipă din grupă, Club Brugge, scor 1-1. De partea cealaltă, City a făcut spectacol cu RB Leipzig, reuşind să se impună pe teren propriu cu un incredibil 6-3! Ne aşteptăm şi acum la foarte multe goluri, aşa că pariem GG la cota 1.50.

Echipele probabile:

  • PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Paredes, Herrera; Draxler, Mbappe, Neymar
  • Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Stones, Cancelo; B. Silva, Fernandinho, De Bruyne; Mahrez, Torres, Grealish

Biletul zilei din 28 septembrie 2021. Surprize şi goluri în Ligă

Închidem biletul cu jocul dintre RB Leipzig şi Club Brugge, care nu este atât de dezechilibrat precum pare la prima vedere. Nemţii au vândut cei mai buni jucători în această vară, aşa că nu ne aşteptăm să vedem din partea lor rezultate impresionante în acest sezon. Apărarea este destul de visătoare, aşa că mergem cu încredere pe goluri în acest meci, mai ales că şi Club Brugge poate da rateuri în apărare destul de uşor. Cota pentru minimum trei goluri în meci este 1.53.

Lista tuturor cotelor pe care le puteti incerca la pariuri online astazi in Liga Campionilor o aveti disponibila pe andrei-dumitru.

Echipele probabile:

  • RB Leipzig: Gulacsi; Klostermann, Simakan, Orban; Mukiele, Kampl, Haidara, Szoboszlai; Nkunku, Forsberg; Poulsen
  • Club Brugge: Mignolet; Mata, Hendry, Nsoki, Sobol; Sowah, Balanta, Rits, Lang; Vanaken; De Ketelaere

Biletul Zilei 28.09.2021

  • AC Milan – Atletico Sub 2,5 goluri @ 1.61
  • PSG – Manchester City GG @ 1.50
  • RB Leipzig – Club Brugge Peste 2,5 goluri @ 1.53
  • CURS FINAL: 3.69

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare