Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 3 octombrie 2021. Final de săptămână profitabil

Biletul Zilei din 3 octombrie 2021. Final de săptămână profitabil

Biletul zilei

Comentarii

Primul weekend din octombrie ne pune în faţă câteva meciuri de top, aşa că am pregătit un bilet cu cele mai interesante trei partide de duminică. Am ales meciuri din Italia, Anglia şi Spania, cele mai puternice campionate din Europa.

Deschidem biletul cu jocul dintre AS Roma şi Empoli, unde ne aşteptăm să vedem un meci dominat de gazde, care speră să fie parte din lupta pentru titlu în acest sezon. În ultimele trei runde AS Roma a fost învinsă de două ori, aşa că Mourinho trebuie să îşi motiveze jucătorii mai repede pentru a stopa această serie. De partea cealaltă, Empoli este la jumătatea clasamentului, fiind genul de echipă care nu prea încurcă în deplasare. Ne aşteptăm să vedem o victorie clară a gazdelor, cota pentru 1 solist fiind 1.40.

Cele mai bune ponturi pariuri le puteţi găsi pe site-ul nostru, unde vă aşteaptă doar bilete câştigătoare.

Biletul Zilei din 3 octombrie 2021. Final de săptămână profitabil

Ne mutăm în Premier League, unde avem duelul dintre Crystal Palace şi Leicester, programat la ora 16:00. Gazdele au un atac bun, dar în apărare lucrurile nu stau foarte bine. Aşadar, Leicester poate profita destul de uşor de spaţiile lăsate. Din acest motiv recomandăm să pariaţi pe o dublă în favoarea oaspeţilor, X2 la cota 1.45.

Cu o rată de câştig de peste 80%, biletul zilei este special conceput pentru pariorii care vor să-şi dubleze investiţiile în fiecare zi.

Biletul Zilei din 3 octombrie 2021. Final de săptămână profitabil

Închidem biletul cu jocul dintre Espanyol şi Real Madrid, din La Liga. Oaspeţii au şansa să se îndepărteze de rivala FC Barcelona, care a pierdut cu Atletico, şi în acelaşi timp să păstreze distanţa de trei puncte în faţa echipei lui Simeone. Marea rivală din oraş s-a impus cu 2-0 în derby-ul cu Barca, aşa că acum Real e obligată să obţină şi ea trei puncte din acest duel. Espanyol nu este o echipă de top în acest sezon şi nu trece prin cea mai bună formă, aşa că oaspeţii s-ar putea să aibă o misiune mai uşoară decât se aşteaptă. Recomandăm să pariaţi 2 solist la cota 1.65.

Biletul Zilei:

  • AS Roma – Empoli 1 @ 1.40
  • Crystal Palace – Leicester X2 @ 1.45
  • Espanyol – Real Madrid 2 @ 1.65
  • Curs final: 3.34

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare