Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 30 septembrie 2021. Profitul vine din Europa League

Biletul Zilei din 30 septembrie 2021. Profitul vine din Europa League

Biletul zilei

Comentarii

Ziua de joi este plină cu evenimente interesante în Europa League şi Conference League, competiţii care oferă mereu surprize, dar şi şanse mari de câştig pariorilor. Am ales trei partide din care sperăm să facem profit înainte de weekend.

Deschidem biletul cu jocul dintre Legia Varşovia şi Leceister, unde ne aşteptăm să vedem un joc echilibrat, mai ales că polonezii nu vor să piardă puncte pe teren propriu. În prima rundă, Legia a luat toate cele trei puncte în deplasare la Spartak Moscova, fiind pe primul loc la finalul etapei. De partea cealaltă, Leicester a terminat la egalitate cu Napoli, 2-2, acesta fiind unul dintre cele mai spectaculoase dueluri ale zilei. Ne aşteptăm să vedem un meci mult mai echilibrat acum, aşa că pariem cu încredere PsF X la cota 1.80.

Pe site-ul meu puteţi găsi ce alte ponturi pariuri vă propun din Europa League şi din Conference League.

Biletul Zilei din 30 septembrie 2021. Profitul vine din Europa League

Ne mutăm în grupa H, unde avem parte de duelul dintre West Ham şi Rapid Viena, unde gazdele sunt favorite clare la obţinerea celor trei puncte. În prima etapă, englezii s-au impus cu 2-0 în duelul cu Dinamo Zagreb, în deplasare, iar o victorie în această seară ar asigura în mare parte calificarea în faza următoare a competiţiei. De partea cealaltă, Rapid Viena a fost învinsă de Genk, iar o înfrângere în această seară ar scoate-o din calculele calificării. Ne aşteptăm la un duel dominat de la un capăt la altul de West Ham, aşa că pariem cu încredere 1 solist la 1.25.

Cautati pe Google Andrei Dumitru pentru a vedea pronosticurile mele zilnice.

Biletul Zilei din 30 septembrie 2021. Profitul vine din Europa League

Închidem biletul cu partida dintre Ferencvaros şi Betis Sevilla, unde ne aşteptăm să vedem spectacol, cum s-a întâmplat şi în prima etapă din această grupă. Betis s-a impus cu 4-3 în faţa celor de la Celtic, în timp ce ungurii au pierdut cu Leverkusen, scor 1-2. Acum, ne aşteptăm să vedem din nou goluri de ambele părţi, aşa că pariem cu încredere GG la cota 1.65.

Biletul Zilei:

  • Legia – Leicester PSF X @ 1.80
  • West Ham – Rapid Viena 1 @ 1.25
  • Ferencvaros – Betis Sevilla GG @ 1.65
  • Curs final: 3.71

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare