Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020

Biletul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020, este compus din două meciuri care se desfăşoară în două dintre cel mai puternice campionate din Europa.

Este vorba despre meciul Inter - Brescia, din Seria A şi despre Betis - Villarreal, din LaLiga. Împreună, cele două jocuri însumează cota 1.82. Inter speră până în ultima clipă la titlul din Serie A. Deşi au câştigat contra Parmei în ultima etapă, scor 2-1, nerazzurrii sunt la opt puncte în spatele liderului Juventus şi la patru lungimi în urma lui Lazio, cu zece etape rămase până la finalul campionatului.

Bilete câştigătoare şi cote profitabile vă aşteaptă pe site-ul nostru, toate venite în ajutorul vostru pentru a putea rula sumele necesare la orice bonus pariuri sportive.

Biletul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020

Fotbaliştii antrenaţi de Antonio Conte a făcut un pas greşit important în urmă cu două runde, atunci când s-a împiedicat de Sassuolo, echipă cu care a remizat la trei. Totuşi, Inter are o serie de invincibilitate de patru meciuri în Serie A, interval în care a obţinut două victorii şi două remize. De cealaltă parte, Brescia e ca şi retrogradată în Serie B. Fosta echipă a lui Hagi nu a mai câştigat cu nimeni în ultimele 13 etape, perioadă în care a pierdut de opt ori şi a făcut cinci egaluri şi este penultima în clasament. Brescia este despărţită de opt puncte de Sampdoria, prima echipă aflată pe loc salvator.

Biletul Zilei la pariuri, 1 iulie 2020

Daţi lovituri serioase la pariuri sportive şi încercaţi-vă norocul cu bonusuri jocuri aparate de top, pe care le puteţi găsi pe site-ul nostru, toate venite în urma recomandărilor unor specialişti cu ani de experienţă în spate.

Betis a ieşit din lupta pentru cupele europene. Deşi a câştigat cu 1-0 meciul cu ultima clasată, Espanyol, echipa lui Alexis Trujillo a pierdut recent cu Levante, scor 2-4, aceasta fiind al cincilea eşec al andaluzilor în ultimele zece runde din LaLiga. Betis este pe locul 13 în clasament, cu 37 de puncte şi golaveraj negativ, 43 de goluri marcate şi 52 încasate. Pentru acest meci, gazdele nu se pot baza pe William Carvalho, suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene. În schimb, Villarreal a obţinut o victorie importantă, scor 2-0, pe teren propriu, cu Sevilla. A fost a patra victorie a „Submarinului galben” de când s-a reluat fotbalul în Spania. Oaspeţii sunt pe locul 6 în LaLiga, cu 51 de puncte şi un golaveraj de 51 la 40. 15 succese, şase remize şi 11 eşecuri, acesta este bilanţul de până acum al celor de la Villarreal.

  • Inter - Brescia 1 @ 1.14
  • Betis - Villarreal - GG @ 1.62

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare