Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei la pariuri, 21 mai 2020

Biletul Zilei la pariuri, 21 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul Zilei la pariuri, 21 mai 2020, cuprinde două partide care se dispută în runda cu numărul zece din Vysshaya Liga Reserve, competiţie destinată sateliţilor echipelor din Belarus.

Ambele jocuri sunt programate la ora 14:00 şi se dispută între Şahtior Soligors 2 şi Belshina 2 şi Slavia Mozyr 2 şi Gorodeja 2. Soligorsk 2 are ascendent moral după ce în runda precedentă a spart gheaţa şi a reuşit să câştige după două eşecuri la rând, cu Isloch Minsk 2 şi cu Vitebsk 2. Şahtior a trecut cu scorul de 4-1 de Slavia Mozyr. Înainte acestui meci se află pe locul 8 în Vysshaya Liga Reserve.

În articolul biletul zilei, vă aşteaptă ponturi câştigătoare, cu un procentaj de 70%, dar şi cote profitabile pe care trebuie să le jucaţi la pariuri sportive.

Biletul Zilei la pariuri, 21 mai 2020

Doar două puncte o desparte însă de locul 2. În ultimele şase runde, gazdele de azi au patru succese, cu Smolevichi, Slutsk, Dinamo Brest şi Slavya Mozyr. Aceste victorii au fost obţinute după ce campionatul a debutat cu trei remize una după alta. În acest sezon, satelitul echipei din Soligorsk are pe teren propriu două succese, două remize şi o înfrângere. De cealaltă parte, Belshina 2 nu este în cea mai grozavă formă.

Recomandările din articolele noastre sunt făcute de Andrei Dumitru, specialist în lumea pariurilor sportive, cu ani de experienţă în spate.

Biletul Zilei la pariuri, 21 mai 2020

Are patru meciuri la rând fără succes, dintre care trei remize şi un eşec. Trupa din Bobruisk se află pe poziţia a 11-a în ierarhie. După nouă etape, oaspeţii au nouă puncte. Ultima victorie a fost obţinută acum o lună, cu Smolevichi. În deplasare, Belshina 2 nu a câştigat niciun meci.

Slavia Mozyr 2 are un start cum nu se poate mai prost în acest campionat. Este penultima în liga rezervelor, cu doar patru puncte câştigate în nouă etape. Are două înfrângeri consecutive înaintea partidei cu Gorodeja 2. Satelitul Slaviei Mozyr nu a mai învins pe nimeni în ultimele şapte runde, interval în care a strâns doar un punct. Ultima victorie a fost obţinută acum două luni, cu BATE 2, singur de altfel din acest campionat. Acasă, satelitul Slaviei a pierdut trei meciuri la rând. De cealaltă parte, Gorodeja 2 stă şi mai prost în clasament fiind ultima. Are doar un punct şi vine după un meci thriller, înfrângerea cu scorul d 4-9 în faţa lui Torpedo Zhodino. Şase înfrângeri la rând au oasepţii de azi, care au încasat 24 de goluri în cele şapte înfrânger. A obţinut doar un punct dintr-o remiză albă cu Şahtior Soligorsk 2.

  • Soligorsk 2 - Belshina 2 Peste 1,5 goluri Soligorsk @ 1.30
  • Slavia 2 - Gorodeja 2 Peste 1,5 goluri Slavia @ 1.73

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare