Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei la pariuri, 22 mai 2020

Biletul Zilei la pariuri, 22 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul Zilei la pariuri, 22 mai 2020, este compus din două partide care se dispută în 2.Bundesliga, cel de-al doilea eşalon fotbalistic al Germaniei, acolo unde se desfăşoară etapa cu numărul 27.

Heidenheim - Wehen şi Nurnberg - Aue sunt meciurile care încep ambele la ora 19:30 şi care împreună însumează cota 2.77. Pauza prilejuită de pandemia de coronavirus nu le-a prins bine celor de la Heidenheim. La primul meci oficial după mai bine de două luni, gazdele de azi au pierdut la scor de neprezentare în deplasarea de la Bochum. Cu un succes, Heideheim s-ar fi apropiat de podium având în vedere paşii greşiţi ai lui Stuttgart şi Hamburg.

În stirea cu biletul zilei, vă aşteaptă, de fiecare dată, cote profitabile şi pronosticuri pe care nu trebuie să le rataţi dacă vreţi să ieşiţi pe plus la pariuri sportive.

Biletul Zilei la pariuri, 22 mai 2020

Heidenheim are însă şansa să se redreseze în faţa lui Wehen, formaţie aflată în subsolul clasamentului. Gazdele de azi au 41 de puncte câştigate în 26 de etape, bilanţul lor fiind de 11 victorii, opt egaluri şi şapte eşecuri. În schimb, nou promovata în Zweite, Wehen, nu se descurcă grozav pe a doua scenă fotbalistică din Germania. Echipa din Wiesbaden este pe locul 16, cu şapte succese, şapte remize şi 12 eşecuri. Wehen are a treia cea mai slabă apărare din campionat, 44 de goluri primite.

Analiza detaliată a partidelor de pe biletele noastre, dar şi recomandări de cote excelente vin de la Andrei Dumitru, expertul nostru din lumea pariurilor sportive.

Biletul Zilei la pariuri, 22 mai 2020

Are însă un atac decent pentru o echipă aflată în situaţia ei, 33 de goluri marcate. Probleme şi pentru Nurnberg, care primeşte vizita lui Aue. Gazdele sunt la un singur punct de zona fierbinte a clasamentului. Acest lucru este rodul ultimelor partide. Vişiniii au pierdut trei din ultimele patru meciuri. 11 înfrângeri are Nurnberg în acest sezon, dintre care cinci pe propriul teren. Acasă, Nurnberg are cinci egaluri şi numai trei succese. Aue este însă un adversar care îi prieşte lui Nurnberg. A câştigat toate confruntările directe de pe teren propriu, în două dintre acestea reuşind chiar şi să scape fără gol. Mai mult, lui Aue nu îi priesc deplasările. Deşi este a şasea în Zweite, formaţia oaspete este penultima în clasamentul meciurilor jucate în deplasare, acolo unde a strâns doar şapte puncte în acest sezon. A câştigat o dată, a făcut patru egaluri şi a suferit opt înfrângeri.

  • Heidenheim - Wehen GG @ 1.68
  • Nurnberg - Aue GG @ 1.65

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare