Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei la pariuri, 23 mai 2020

Biletul Zilei la pariuri, 23 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul Zilei la pariuri, 23 mai 2020, vine cu două meciuri programate în etapa cu numărul 27 din Bundesliga, singurul campionat de top care s-a reluat decând planeta a fost acaparată de pandemia de COVID-19.

Este vorba despre confruntarea dintre Freiburg şi Werder Bremen şi despre cea dintre Paderborn şi Hoffenheim. Împreună, cele două jocuri oferă cota 2.54, ambele urmând să înceapă la ora 16:30. Ultimul duel dintre Freiburg şi Werder Bremen a fost unul destul de spectaculos. Meciul a avut loc în turul campionatului, atunci când partida a rămas nedecisă, scor 2-2.

În rubrica biletul zilei, puteţi găsi articole cu cote profitabile şi pronosticuri câştigătoare, perfecte pentru un weekend verde la pariuri.

Biletul Zilei la pariuri, 23 mai 2020

Werder Bremen a condus de două ori, dar Freiburg a reuşit să smulgă un punct în ultimul minut de joc. Înaintea acestei confruntări, gazdele se află pe poziţia a şaptea în Bundesliga. Au 37 de puncte, cu două mai puţine decât Wolfsburg. „Lupii” sunt pe ultimul loc care duce în Europa League. La egalitate de puncte cu Freiburg se află însă şi Schalke, care are însă un golaveraj mai slab. De cealaltă parte, oaspeţii sunt pe penultimul loc al ierarhiei, cu doar 18 puncte.

În urma analizei expertului Andrei Dumitru, cotele de sâmbătă vin din Bundesliga şi vă pot băga banii în buzunare fără să fie trecute pe bilete meciurile granzilor din Germania.

Biletul Zilei la pariuri, 23 mai 2020

Werder Bremen e la cinci lungi de locul de baraj şi la nouă de salvarea directă de la retrogradare. În ultimele nouă meciuri oficiale, Bremen a câştigat doar o dată, în Cupa Germaniei, cu Dortmund. În Bundesliga a pierdut zece din ultimele 12 partide. Paderborn încearcă din răsputeri să rămână în primul eşalon. Nou-promovata este însă ultima în Bundesliga, cu doar 17 puncte. Şase puncte le desparte pe gazdele de azi de locul de baraj şi zece de salvarea directă de la retrogradare. Înainte să primească vizita lui Hoffenheim a remizat la Dusseldorf, scor 0-0.

A fost primul rezultat pozitiv după patru înfrângeri consecutive, dar chiar şi aşa, Paderborn n-a mai bătut pe nimeni de şapte etape. În partida tur cu Hoffenheim, oaspeţii de azi s-au impus la scor de neprezentare. Hoffenheim a ieşit din zona locurilor de Europa League deoarece a bifat şapte meciuri consecutive fără succes în toate competiţiile, dintre care două remize şi cinci eşecuri. Runda trecută a pierdut la scor de neprezentare cu Hertha Berlin. Fotbaliştii lui Schreuder sunt pe locul 9, la patru lungimi de locul 6, ocupat de Wolfsburg.

  • Freiburg - Bremen GG @ 1.60
  • Paderborn - Hoffenheim Peste 2.5 goluri @ 1.59

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare