Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei la pariuri, 24 mai 2020

Biletul Zilei la pariuri, 24 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul Zilei la pariuri, 24 mai 2020, este compus din trei meciuri care sunt programate în etapa cu numărul 27 din 2. Bundesliga.

Cele trei partide din al doilea fotbalistic german sunt următoarele: Hamburg - Bielefeld, Karlsruher - Bochum şi Kiel - Stuttgart. Hamburg - Arminia Bielefeld este derbyul etapei a 27a din a doua ligă a Germaniei. Este confruntarea primelor două clasate din Zweite. Cele două locuri promovează direct în Bundesliga. Oaspeţii sunt pe primul loc, cu 52 de puncte, în timp ce gazdele sunt pe poziţia a doua, cu 45 de puncte. HSV este însă la egalitate cu ultima ocupanta a podiumului, Stuttgart.

Ştirea cu biletul zilei vă propune cote excelente şi pronosticuri câştigătoare, toate venite doar în ajutorul vostru pentru a nu ieşi pe minus la pariuri sportive.

Biletul Zilei la pariuri, 24 mai 2020

În partida tur, cele două echipe au remizat la unu. Cu opt etape rămase până la finalul campionatului, Bielefeld are un avans de şapte puncte şi e favorită certă la promovarea în primul eşalon după o absenţă de 11 ani. Are doar două eşecuri în acest sezon, cel mai bun atac, 51 de goluri marcate şi cea mai bună defensivă, 25 de goluri primite.

Biletul pentru ultima zi a săptămânii este recomandat de specialistul nostru din lumea pariurilor sportive, Andrei Dumitru, cu ani de experienţă în domeniu.

Biletul Zilei la pariuri, 24 mai 2020

Înainte de pauza prilejuită de COVID-19, Karlsruher avea două înfrângeri la rând, dar a revenit cu brio în runda precedentă atunci când a câştigat cu scorul de 2-0 contra lui Darmstadt. Acasă, gazdele au patru victorii şi patru egaluri. De cealaltă parte, Bochum a revenit şi ea în formă în 2. Bundesliga. Săptămâna trecută a învins-o cu scorul de 3-0 pe Heidenheim. Ultimele patru meciuri pe terenul lui Karlsruher s-au terminat cu rezultate de egalitate. Meciul din tur a fost extrem de spectaculos. S-a încheiat 3-3.

Meci dificil pentru Kiel, care primeşte vizita lui VfB Stuttgart. Gazdele au doar o victorie în ultimele şase jocuri disputate acasă. În schimb, oaspeţii forţează revenirea pe prima scenă. Stuttgart este la egalitate de puncte cu echipa de pe locul. Partea proastă este că şvabii nu au mai bătut pe nimeni de treu runde. Are de luat însă o revanşă în faţa lui Kiel, care a câştigat atunci cu scorul de 1-0.

  • Hamburg - Bielefeld Sub 2.5 goluri @ 1.85
  • Karlsruher - Bochum Sub 3.5 goluri @ 1.38
  • Kiel - Stuttgart GG @ 1.55

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare